Αδερφός Λιγνάδη: «Οι ανορθόλογοι κατασπαράζουν»

Ο αδερφός του Δημήτρη Λιγνάδη, Γιάννης, μιλά για τη σύλληψη και τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο αδερφός του – Δείτε όσα αποκάλυψε ο αδερφός του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου που φέρει τις κατηγορίες για κατά συρροή βιασμούς

Ο αδερφός του ηθοποιού και σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη, Γιάννης, μιλά για τη σύλληψη και τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, αναφερόμενος μάλιστα, και στην συνάντηση τους.

«Εγώ σε χρόνο νηφάλιο θα βγω σε εφημερίδες και κανάλια και θα πω αυτά που πρέπει να πω»

Στο απόσπασμα που έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο Γιάννης σημείωσε χαρακτηριστικά: «Αυτή τη στιγμή εκπροσωπεί την υπόθεση ο Αλέξης Κούγιας στον οποίο έχουμε εμπιστοσύνη. Εγώ σε χρόνο νηφάλιο θα βγω σε εφημερίδες και κανάλια και θα πω αυτά που πρέπει να πω. Όχι τώρα όμως».

«Όσοι ξέρουν να διαβάζουν κάτω από τις γραμμές ξέρουν πολύ καλά τι είδους υπόθεση είναι αυτή»

Και συνέχισε λέγοντας: «Νομίζω οι έχοντες ορθό λόγο καταλαβαίνουν πολύ καλά, όσοι ξέρουν να διαβάζουν κάτω από τις γραμμές –που λένε– ξέρουν πολύ καλά τι είδους υπόθεση είναι αυτή. Οι ανορθόλογοι κατασπαράζουν».

Τέλος, αναφερόμενος στο αν έχει συναντήσει τον αδερφό του μετά την σύλληψη του ο Γιάννης σύμφωνα με την εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» είπε: «Τον Δημήτρη τον είδα. Είμαστε σε τυπική επαφή. Μου λέει για τα χρειώδη».

Δείτε όσα είπε ο αδερφός του Δημήτρη Λιγνάδη, Γιάννης:ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM