Κούγιας: Επιχειρηματικά συμφέροντα χτυπούν Λιγνάδη - Μενδώνη

«Η υπουργός Πολιτισμού, προκειμένου να υπερασπιστεί

τον εαυτό της, κατήργησε το τεκμήριο αθωότητας»

«Επί πολλές ώρες είχαμε μια συζήτηση. Εγώ δικογραφία δεν έχω, θα την παραλάβω σήμερα το πρωί και βέβαιο είναι ότι θα ζητήσω λόγω αυτού να παραταθεί η απολογία για ένα 24ωρο ακόμα και να γίνει την Πέμπτη», δήλωσε ο δικηγόρος και συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας, στον τηλεοπτικό σταθμό του Mega.

Ο δικηγόρος ζήτησε από τον Δημήτρη Λιγνάδη να του περιγράψει τα άτομα που τον έχουν καταγγείλει, αναφορικά με την πορεία τους και τις σκοπιμότητες που μπορεί να είχαν, ενώ ο κ. Κούγιας μίλησε μάλιστα για αναξιοπιστία από την πλευρά της 40χρονης, που θεωρείται μάρτυρας-κλειδί.

Αυτό όμως που προξένησε εντύπωση από τα λεγόμενα του Αλέξη Κούγια είναι πως ο στόχος είναι η κ. Μενδώνη. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Είμαι πολύ βέβαιος ότι όλοι θα καταλάβουν ότι ο κορυφαίος σκηνοθέτης και ηθοποιός διακομματικά, διαχρονικά είναι ένας άνθρωπος ο οποίος βρίσκεται στη μυλόπετρα τεράστιων επιχειρηματικών συμφερόντων, τα οποία έχουν να κάνουν με το αεροδρόμιο του Ελληνικού». «Η υπόθεση Λιγνάδη είναι υπόθεση Μενδώνη», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς ο κ. Κούγιας για τα λεγόμενα της κ. Μενδώνη στη συνέντευξη Τύπου, δήλωσε πως «η πολιτική επιβίωσις δεν έχει όρια. Η υπουργός Πολιτισμού, προκειμένου να υπερασπιστεί τον εαυτό της, κατήργησε το τεκμήριο αθωότητας».

«Αν είναι αλήθεια όσα μου λέει (σ.σ. ο Δημήτρης Λιγνάδης), είναι τιμή μου να τον υπερασπιστώ», κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM