Θεσσαλονίκη: Κάνουν delivery μέχρι και ναργιλέ (vid)

Ολόκληρη η χώρα βρίσκεται σε καθεστώς lockdown και οι επιχειρηματίες προσπαθούν να κάνουν οτιδήποτε μπορούν προκειμένου να αυξηθεί η «κίνηση» στα μαγαζιά τους. Στη Θεσσαλονίκη, μάλιστα, πλέον κάνουν delivery μέχρι και... ναργιλέ!

Η συμπρωτεύουσα ήταν από τις περιοχές της χώρας - μαζί με τις Σέρρες- που τέθηκαν σε καθεστώς lockdown πριν ανακοινωθεί το καθολικό. Καταστήματα και επιχειρήσεις «χτύπησαν» κόκκινο από τις πρώτες κιόλας ημέρες. Οι περισσότερες έκλεισαν αναγκαστικά, ενώ άλλες έγιναν ευρηματικές προκειμένου να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες που επιβάλει η πανδημία του κοροναϊού.

Οι επιχειρηματίες κάνουν ό,τι μπορούν για να έχουν κέρδος παρά την καραντίνα

Με τη σειρά τους, οι καταστηματάρχες που έχουν ανοιχτά τα μαγαζιά τους κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να κινηθεί η αγορά παρά την καραντίνα. Στη Θεσσαλονίκη λοιπόν, πλέον δεν γίνεται delivery μόνο σε καφέ και φαγητό αλλά και σε.. ναργιλέ.

Καινοτομία σε περιόδους κρίσης

Πιο συγκεκριμένα, επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη καινοτομεί και προσαρμόζεται στο lockdown και στη νέα πραγματικότητα, και παράλληλα εξυπηρετεί στο μέγιστο τους πελάτες της. Αποφάσισε λοιπόν, να κάνει delivery ναργιλέ στα σπίτια των πελατών της.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο της επιχείρησης, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να κρατήσει τον ναργιλέ για 3 ώρες, ενώ οι ναργιλέδες πάνε σε σετ των τριών, οι οποίοι κοστίζουν 30 ευρώ συνολικά.

Όπως επισήμανε ο ίδιος, οι ναργιλέδες απολυμαίνονται με ειδικά χημικά, τα οποία περιέχουν και νανοτεχνολογία. Παράλληλα, εξήγησε πως καθαρίζονται τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Επιπρόσθετα, ο Έρικ Γιαννακίδης, τόνισε πως σύντομα η επιχείρηση θα διαθέτει και τη δική της ιστοσελίδα προκειμένου να διευκολύνει περισσότερο τους πελάτες της.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

Θα ακολουθήσουν κι άλλες;

Η επιχείρηση όπως φαίνεται δεν πτοήθηκε από τα αυστηρά μέτρα που επέβαλε η κυβέρνηση. Έτσι, αποφάσισε να μετατρέψει τον ναργιλέ σε απόλαυση κατ’ οίκον, «εκμεταλλευόμενη», ίσως, τις νέες συνθήκες.

Βέβαια, δεν είναι διόλου απίθανο, το παράδειγμα αυτό να ακολουθηθεί και από άλλες αντίστοιχες επιχειρήσεις. Μια τέτοια κίνηση, είναι πιθανό να την δούμε να επαναλαμβάνεται τόσο στην συμπρωτεύουσα και στην Αθήνα, όσο και σε άλλες περιοχές της χώρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM