Αποκλειστικό! Στην τελική ευθεία η ολοκλήρωση του μετρό σε Νίκαια και Κορυδαλλό (pics)

Η επέκταση της μπλε γραμμής του μετρό αναμένεται να λειτουργήσει στις αρχές του Ιουλίου. Συγκεκριμένα, οι στάσεις Αγία Βαρβάρα, Κορυδαλλός και Νίκαια βρίσκονται στην τελική ευθεία για να δοθούν στο κοινό, με σκοπό να γίνει πιο εύκολη η μετακίνηση των πολιτών.

Πρόκειται για ένα έργο που έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετά χρόνια, προκειμένου η επέκταση του μετρό από την Αγία Μαρίνα να φτάνει μέχρι τον Πειραιά και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Θέατρο.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πώς οι τρεις πρώτες στάσεις του μετρό θα δοθούν στην κυκλοφορία στις αρχές του Ιουλίου.

Το News2u.gr, βρέθηκε στον Κορυδαλλό και τη Νίκαια και σας παρουσιάζουμε την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι σταθμοί.

Στον Κορυδαλλό έχουν τοποθετηθεί οι πινακίδες του μετρό, αλλά δεν έχει ανοίξει η πλατεία, καθώς ακόμα κάνουν έργα για την ολοκλήρωσή της. Αντίθετα, στη Νίκαια η πλατεία έχει ανοίξει και το τελικό αποτέλεσμα είναι ορατό για όσους περνούν από εκεί και όπως βλέπετε η πλατεία έχει αλλάξει εντελώς όψη.

Το μόνο που μένει για να δοθεί για την επέκταση των δρομολογίων είναι να ολοκληρωθεί και η στάση της Αγίας Βαρβάρας στην οποία ακόμα γίνονται έργα.

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

 


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM