Γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής, αλλά αποφάσισε να ζήσει μόνιμα εδώ και κάποια χρόνια στην Εύβοια, στο οικογενειακό εξοχικό, για να μεγαλώσουν οι δύο γιοί της, Στάθης και Γιάννης, με ηρεμία, απολαμβάνοντας τη Φύση.
Σπούδασε στη Σορβόννη, Γαλλική Φιλολογία και εργάστηκε για δύο χρόνια, σε Δημόσιο Σχολείο στο Παρίσι. Το 2009 βραβεύτηκε με τον τίτλο ''Η καλύτερη Δασκάλα της Χρονιάς'' από το ''Ecole Maternelle Robinson''.
Μιλάει Γαλλικά, Αγγλικά και Ιταλικά.
Τελικά όμως, την κέρδισε η μεγάλη της αγάπη, η Μαγειρική.
Πήρε μέρος και κατέκτησε την Πρώτη Θέση, στον τηλεοπτικό μαγειρικό διαγωνισμό ''Η ζωή είναι παιχνίδι'' με παρουσιάστρια την Άννα Δρούζα, στην ΕΡΤ1.
Ακολούθησαν παρουσιάσεις στο Breakfast@Star, στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου ''Πρωϊαν σε είδον'' αλλά και στο κανάλι της στο YouTube ''Η κουζίνα της Ελισάβετ''. Εκεί μαγείρευε στα χωριά της Εύβοιας, έχοντας ως στόχο να αναδείξει τα τοπικά προϊόντα και να κάνει την Εύβοια έναν υπέροχο Γαστρονομικό Προορισμό.
Στο ευρύ κοινό έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στον μαγειρικό διαγωνισμό ''Master Chef'' 6 το 2022, όπου πήρε και το Golden Pin από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ανάμεσα σε 8000 συμμετέχοντες!
Έτσι ακολούθησε το όνειρό της, ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική και η αγάπη της αυτή, την οδήγησε να πάρει και το Πτυχίο Συμβουλευτικής Διατροφής-Διατροφολογίας στο British Studies Education.
Αυτές τις γνώσεις προσπαθεί να εντάξει στη μαγειρική της, μέσα από τις συνταγές της. Παράλληλα, πήρε εξειδίκευση στην Παιδική Διατροφή, μιας και τα παιδιά είναι η άλλη μεγάλη της αγάπη και στόχος της είναι να τα κάνει να μάθουν και προπαντός να αγαπήσουν τη σωστή διατροφή!
Είναι συγγραφέας και το πρώτο της βιβλίο ''Όλοι μπορούν να μαγειρέψουν'' είναι αφιερωμένο στο Ειδικό Σχολείο Καμαρίων, στην Εύβοια όπου συνεργάζεται αφιλοκερδώς. Μέρος των εσόδων αυτού του βιβλίου διατίθενται στο Ειδικό Σχολείο Καμαρίων για τη δημιουργία και λειτουργία Εργαστηρίου Μαγειρικής.
Το δεύτερο της βιβλίο ''Μαγειρεύουμε με συνεταιριστικά προϊόντα ΠΟΠ και ΠΓΕ'' είναι σε συνεργασία με την ''GAIA Επιχειρείν'', με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και είναι ένα βιβλίο που ως στόχο έχει να αναδείξει τα Τοπικά προϊόντα της Ελλάδας και τους συνεταιρισμούς της.
Είναι Ειδική Σύμβουλος στο Γραφείο ΑμεΑ του Δήμου Χαλκιδέων, όπου εκεί στόχος της είναι η αυτοβελτίωση, η εξέλιξη και η αυτονομία των παιδιών ΑμεΑ μέσα από τη μαγειρική. Παράλληλα μέσα από το Γραφείο ΑμεΑ του Δήμου Χαλκιδέων, κάνει μαθήματα σε Ειδικά Σχολεία, οργανώνοντας υπέροχες και δημιουργικές δράσεις!
Η μόνιμη παρουσία στην τηλεόραση μπήκε στη ζωή της πριν τρία χρόνια, όπου πλέον έχει τη δική της εκπομπή στο @starkentrikiselladas (Star Κεντρικής Ελλάδας) με τίτλο ''Με αγάπη Ελισάβετ'', παρουσιάζοντας εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής για το Ελληνικό Νοικοκυριό.
Επίσης έχει ραδιοφωνική εκπομπή στο StarFm 97,1 ''Με... νου μενού και υγεία'' με θέμα τη σωστή διατροφή, έχοντας στο πλευρό της εκλεκτούς καλεσμένους.
Αγάπη της μεγάλη είναι φυσικά τα δύο παιδιά της αλλά και τα ταξίδια και το φαγητό!
TIP: Το 2023 το World of Gastronomie που παρουσιάζει τα καλύτερα γλυκά και φαγητά του κόσμου, δημοσίευσε ανάμεσα στα Καλύτερα Γλυκά στον κόσμο και μία τάρτα της Ελισάβετ Κοντοκώστα! Το γλυκό της Ελισάβετ είναι μία ονειρική Τάρτα με βανίλια Μαδαγασκάρης, σοκολάτα γκανάς και Φρούτα του δάσους.