Πόσο ταιριαζουν τα ονοματα μας συμφωνα με την αριθμολογία;

Σύμφωνα με την αριθμολογία, το όνομα του καθενός μας έχει ένα δικό του αριθμό, που αποκαλύπτει την προσωπικότητά μας. 

Και, όπως και στα ζώδια, κάποιοι αριθμοί ταιριάζουν μεταξύ τους και κάποιοι όχι! Είναι ασύμβατοι ή συμβατοί δηλαδή μεταξύ τους. Πώς θα βρεις πού ανήκεις; Αρκεί μια πρόσθεση. Τόσο απλά.

Βρες σε ποιον αριθμό ανήκεις 

Για να βρεις τον αριθμό του ονόματός σου και του προσώπου που σε ενδιαφέρει, όπως αντιλήφθηκες ήδη, είμαι σίγουρη, θα πρέπει να κάνεις αντιστοιχία του γράμματος με τον αριθμό στους πίνακες ακολούθως. Και βέβαια σε αυτήν την περίπτωση, δεν θα χρησιμοποιήσεις π.χ. το Τζένη αν σε λένε Ευγενία, αλλά το βαφτιστικό σου.

Εδώ να σου πω ότι αν έχεις ξένο όνομα κι έχεις βαφτιστεί στην Ελλάδα, π.χ. το βαφτιστικό μου είναι Ντονάτα (απ' το dono, το ιταλικό δίνω), αλλά στα ελληνικά δεν υπάρχει «ντ» και έτσι έγινε «Δ» (Δονάτα), πρέπει να χρησιμοποιήσεις το κανονικό όνομα. Στην περίπτωσή μου, το Ντονάτα. Αντιστοιχείς, λοιπόν, το όνομα με τον αριθμό - για ονοματεπώνυμο -, κάνεις το αντίστοιχο για το πρόσωπο που σ' ενδιαφέρει και... τέλος.

 

Συμβατότητες - και μη 

1

Το 1 φανερώνει χαρακτήρα δημιουργικό και περήφανο. Θυελλώδη, ερωτιάρη, ερωτεύσιμο. Πλην όμως, βαριέται. Δεν θέλει να τον πάρεις -ούτε να πάρει εκείνος/η κάποιον/α- δεδομένο. Αυτομάτως, φεύγει. Ταριάζει επίσης με το 1 -αν και θα έχουν πρόβλημα στο ποιος θα επικρατήσει πάνω στον διάολο- με το 2 και το 4. Το πνευματώδες, πολύ, 7άρι, πάλι, τον κουράζει.

2

Το 2 φανερώνει ευαισθησία και ανασφάλεια. Επιζητεί τη σταθερότητα, είναι διαλλακτικό, υποχωρητικό και συμβιβάζεται. Αρκεί να μένει ικανοποιημένο απ' τη ζωή του. Αλλιώς, κάνει το μεγάλο άλμα και ρισκάρει από εκεί που δεν το περιμένεις. Γοητεύεται και είναι συμβατό με το 6, το 1, ενώ ταιριάζει απόλυτα με το 4 και το 7. Το 5, πάλι, δεν είναι το καλύτερό του.

3

Εγωκεντρικό, αυταρχικό, αλλά και ειλικρινές και γενναιόδωρο, το 3αράκι δεν αντέχει τη ζήλια. Αδέσμευτο κι ανεξάρτητο, φύσει και θέσει, μπορεί όμως να «κεραυνοβοληθεί» και να ξεχάσει διά παντός τον εαυτό του. Τότε θα γίνει το πιο πιστό απ' όλα τ' άλλα νούμερα και θα περάσει τέλεια με το 7, που δεν πολυασχολείται με τις... τρέλες του και με το 9, που ξέρει να συγχωρεί. Και το 3 τού ταιριάζει, επίσης, όπως και το 6, ενώ το 8 δεν είναι το αγαπημένο του.

 4

Παθιασμένο, εκκεντρικό, αλλά και ολίγον τύπου «παρτάκιας», το 4άρι λειτουργεί politically correct γενικότερα. Εκτός από τα ερωτικά του. Εκεί γίνεται πολύ κτητικό κι απαιτεί απόλυτη πίστη απ' το ταίρι του. Επειδή είναι δύσκολο να ταιριάξει με πολλά νούμερα -καθότι κι εξαιρετικά πεισματάρικο και πνευματώδες και του γεγονότος όμως πως δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του- συχνά καταλήγει μόνο του. Το 8 το αγαπάει γιατί, όπως κι εκείνο, το πρώτο του άγχος και μέλημα είναι η οικογένεια. Το 1, το 7, το 4 επίσης, είναι ΟΚ, όχι όμως το 3.

5

Λάτρης της ελευθερίας, αν το 5αράκι νιώσει ότι το «πνίγουν», φεύγει τόσο γρήγορα είτε από μια σχέση, είτε από μια συνεργασία που δεν το προλαβαίνεις. Ρισκάρει, είναι παρορμητικό, αλλά κυριεύεται και απ' την αφέλεια μικρού παιδιού. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα συχνά να εμπιστεύεται λάθος άτομα. Ελκύεται απ' το 3 και το 7, που ξεχειλίζουν -όπως κι εκείνο- από ενέργεια, ενώ με το 2 δεν θα έκανε ούτε μια μέρα: θα βαριόταν και θα έφευγε τρέχοντας.

6

Ο Δον Ζουάν και η Λουκρητία της αριθμολογίας, λάτρης του ωραίου, εστέτ καθ' έξιν, επιζητεί την τελειότητα. Μοιάζει αρκετά με τον Ζυγό του ζωδιακού κύκλου, καθότι και διπλωμάτης και κοινωνικός και παρορμητικός και όχι τόσο σταθερός. Έχει ανάγκη από το 9, που το χαλαρώνει, ενώ ταιριάζει με το 2 γιατί δεν του φέρνει πολλές-πολλές αντιρρήσεις. Ταιριάζει επίσης με το 3, το 6, αλλά το 1, επειδή του μοιάζει πολύ, δεν θέλει να το... βλέπει.

7

Το 7άρι αφενός διέπεται από εγωκεντρισμό, αφετέρου από δυνατό ένστικτο. Ως αμιγώς σεξουαλικό πλάσμα, όμως, αν σταματήσει να ελκύεται απ' την εξωτερική ομορφιά του/της συντρόφου του, θα πάει για άλλες «πολιτείες». Του αρέσει να πειραματίζεται, επιχειρεί να δημιουργεί μυστήριο γύρω από την προσωπικότητά του και παρότι δεν είναι φαν των σχέσεων, μπορεί να γίνει εξαιρετικά κτητικό. Το 2 του ταιριάζει γιατί δεν το ζαλίζει προκειμένου να του ανοιχτεί -πρόκειται για εσωστρεφές πλάσμα. Επίσης, παθιάζεται με το 5 και δεν μπορεί με τίποτα το 9 - του δημιουργεί ενοχές για την ιδιόρρυθμη συμπεριφορά του.

8

Το 8άρι είναι φιλόδοξο, κυριαρχικό, εξωστρεφές και θέλει ντε και καλά παρέα. Τον προσελκύουν τα επιτυχημένα άτομα και γενικά όποιος μπορεί να τον βοηθήσει επαγγελματικά, γι’ αυτό βρίσκει συχνά συντρόφους μεγαλύτερούς του. Μοιάζει πολύ με τον Αιγόκερω και λόγω της ισχυρής θέλησής του, ενώ επιχειρεί να μπαλαντσάρει μεταξύ ζενίθ και ναδίρ - κάνει συνεχώς σκαμπανεβάσματα στη ζωή του. Δεν συγχωρεί με τίποτα την προδοσία και παθιάζεται με το 4, ενώ λατρεύει την ανεξαρτησία του αριθμού 1. Το 6 δεν είναι το καλύτερό του.

9

Το 9άρι, εξαιρετικά πνευματώδες επίσης, χαρακτηρίζεται από ευαισθησίες και αλτρουισμό. Είναι δοτικό, παραδέχεται τις αδυναμίες του και πάντα έτοιμο να προσφέρει σε όποιον έχει την ανάγκη του. Συγχωρεί πανεύκολα, φλερτάρει συνεχώς και το κάνει ευτυχισμένο το 1. Περνάει σούπερ με το 3, ο ιδανικός συνεργάτης του θα ήταν το 6 με το οποίο δεν πρόκειται να τσακωθεί ποτέ, ενώ το 7 -λόγω του εγωκεντρισμού του- δεν το μπορεί.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM