Ολυμπιακός: Άνετη επικράτηση επί του Άρη με 4-2 στο «Κλ. Βικελίδης» (vid-pics)

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες, μετά το 0-0 της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό, επικρατώντας με 4-2 του Άρη, χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία στο «Κλ. Βικελίδης». Από δύο γκολ σημείωσαν οι Μασούρας και Χασάν. Ο Άρης, παρόλα τα αγωνιστικά του προβλήματα, πάλεψε και σημειώνοντας δύο γκολ, κράτησε τη διαφορά σε σχετικά χαμηλό επίπεδο.

Για τους «ερυθρόλευκους» τα γκολ σημειώθηκαν από τον Μασούρα (34’, 49’) και Χασάν (45’+1’, 66’ πεν.). Οι «κιτρινόμαυροι» σκόραραν στο 56’ με ένα μακρινό σουτ του Φετφατζίδη με την μπάλα να κοντράρει και στον Σισέ, και με την κεφαλιά του Μπαγκαλιάνη στο 87’.

Δείτε το video που ακολουθεί:

Το ματς δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική, καθώς ο αήττητος Ολυμπιακός αντιμετώπισε τον Άρη των πολλών αγωνιστικών προβλημάτων, ο οποίος σε αυτό το ματς είχε στον πάγκο του τρεις μόνο παίκτες, εκ των οποίων ο ένας ήταν ο αναπληρωματικός γκολκίπερ, Έμαν.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Άρης (Ένινγκ): Κουέστα - Ροζ, Δεληζήσης, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης - Σάσα (79’ Διαμαντόπουλος), Ματίγια - Φετφατζίδης, Μαρτίνες, Μπρούνο Γκάμα - Μαντσίνι.

Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Αλέν (77’ Τζολάκης) - Τοροσίδης, Σισέ, Σεμέδο, Γκασπάρ (58’ Μπρούνο) - Μπουχαλάκης, Καφού, Καμαρά (58’ Ραντζέλοβιτς) - Λοβέρα (68’ Ξενιτίδης), Μασούρας (68’ Βαλμπουενά) Χασάν.