Νετς: «Ισοπέδωσαν» τους Μιλγουόκι Μπακς στο δεύτερο ματς της σειράς!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ICON SPORT / EUROKINISSI

Με τον Κέβιν Ντουράντ να είναι ασταμάτητος, οι Μπρούκλιν Νετς «ισοπέδωσαν» τους Μιλγουόκι Μπακς με 125-86 στο δεύτερο ημιτελικό της Ανατολής στο ΝΒΑ και έκαναν εύκολα το 2-0 στη σειρά.

Τα «ελάφια» ξεκίνησαν απογοητευτικά το παιχνίδι και δεν βρήκαν λύσεις σε κανένα σημείο του, έχοντας σε… ρηχά νερά και τους τρεις σταρ τους.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε 18 πόντους (8/15 σουτ, 2/7 βολές) με 11 ριμπάουντ και οι Μίντλεντον και Χόλιντεϊ από 17 και 13 πόντους αντίστοιχα.

Ο Κέβιν Ντουράντ ήταν πρώτος σκόρερ με 32 πόντους (8/12 δίποντα, 4/6 τρίποντα, 4/5 βολές), ενώ είχε 4 ριμπάουντ και 6 ασίστ σε 33 λεπτά. Από την πλευρά του, ο Καϊρί Ίρβινγκ πέτυχε 22 πόντους (5/9 δίποντα, 4/8 τρίποντα), ενώ μάζεψε 5 ριμπάουντ και μοίρασε 6 ασίστ σε 34 λεπτά.

Η σειρά των play off θα μεταφερθεί πια στο Μιλγουόκι, όπου οι Μπακς θα προσπαθήσουν να την φέρουν ξανά στην ισοπαλία, για να παραμείνουν στη διεκδίκηση της πρόκρισης στους τελικούς της Ανατολικής Περιφέρειας του NBA.