Η Αρμάνι Μιλάνο ενδιαφέρεται για τον Σπανούλη

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ
EUROKINISSI

Το συμβόλαιο του Βασίλη Σπανούλη με τον Ολυμπιακό, ολοκληρώνεται το φετινό καλοκαίρι, με τον αρχηγό των «ερυθρολεύκων» να είναι ελεύθερος να επιλέξει ο ίδιος, την επόμενη μέρα της καριέρας του.

Όπως γράφει σήμερα το «Φως των Σπορ», η ιταλική ομάδα καραδοκεί για την απόκτηση του διεθνούς γκαρντ, παρακολουθώντας διακριτικά τις εξελίξεις στην υπόθεση του Λαρισαίου άσου με τον Ολυμπιακό.

Στους Ιταλούς εργάζεται ο Χρήστος Σταυρόπουλος, ο οποίος είχε υπάρξει γενικός διευθυντής στην «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ και πλέον έχει σημαντικό ρόλο στην ομάδα του Μιλάνου.

Επίσης, ο Ετόρε Μεσίνα τρέφει μεγάλη εκτίμηση στο πρόσωπο του «Kill Bill», ο οποίος φαίνεται πως έχει ως προτεραιότητα την παραμονή του στην Ελλάδα και να συνεχίσει να αγωνίζεται με τους Πειραιώτες.

Ο Σπανούλης πάντως έχει πρώτη προτεραιότητα να παραμείνει στο λιμάνι, ωστόσο εξελίξεις στην υπόθεση θα έχουμε μετά τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ομάδας.