ΣΤΟΙΧΗΜΑ – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: Φιλικά παιχνίδια εθνικών ομάδων για την προετοιμασία του Euro 2020, 2/6/’21

ΣΤΟΙΧΗΜΑ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Οι επιτυχημένες αποδόσεις ήταν 2,10 και 1,85 αντίστοιχα για τα παιχνίδια: Κροατία – Αρμενία 1-1 (2-3 γκολ η πρόταση μας) Πολωνία – Ρωσία 1-1 (under 2,5 η προτ.). Αντίθετα για το Λιθουανία – Εσθονία 0-1 (1 η προτ.) αστοχήσαμε αφού η Εσθονία έκανε την πρώτη της νίκη, των τελευταίων δύο ετών.

Συνεχίζουμε σήμερα (2/6) με στοιχηματικές προτάσεις από φιλικά παιχνίδια εθνικών ομάδων για την προετοιμασία του Euro 2020:

Ολλανδία – Σκωτία (21:45)

Αμφότερες πραγματοποιούν το πρώτο τους φιλικό λίγες μέρες πριν την έναρξη του Εuro. Η Ολλανδία έχει επτά χρόνια να βρεθεί σε μεγάλη διοργάνωση κάτι που είναι βαρύ για αυτήν την ιστορική ευρωπαϊκή δύναμη. Θα αγωνιστεί δίχως τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, τον καλύτερο στόπερ του κόσμου. Από την άλλη η μαχητική Σκωτία θα παλέψει για το καλύτερο στο Euro. Στο τελευταίο παιχνίδι κέρδισε τα Νησιά Φερόε με 4-0 για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022. Η πρόταση είναι 2-3 γκολ με απόδοση 2,05.

Αγγλία – Αυστρία (22:00)

Ευκαιρία για τις δύο ομάδες να δοκιμάσουν πράγματα και να δουν σε τι στάδιο βρίσκονται ενόψει της έναρξης του Εuro. H Αγγλία έχει στις τάξεις της έμπειρους παίκτες, μεγάλης αξίας και ελπίζει πως ήρθε η ώρα επιτέλους να κατακτήσει ένα τρόπαιο κάτι που έχει να συμβεί πολλές δεκαετίες. Από την άλλη η Αυστρία στο τελευταίο παιχνίδι έχασε με 4-0 εντός έδρας από τη Δανία για τα προκριματικά του Μουντιάλ ενώ σίγουρα ένα κίνητρο για νικηφόρο αποτέλεσμα στο σημερινό παιχνίδι είναι πως έχει να συμβεί με τη σημερινή της αντίπαλο εδώ και 42 χρόνια. Η πρόταση είναι 1 και over 1,5 με απόδοση 1,90.

Γερμανία – Δανία (22:00)

Η ήττα από την Βόρεια Μακεδονία επανέφερε τον προβληματισμό στις τάξεις της Γερμανίας ενόψει της τελικής φάσης του Euro ενώ έθεσε σε κίνδυνο και την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το πρόβλημα εστιάζεται κυρίως στην αμυντική λειτουργία της ομάδας όμως λείπει επίσης η αποφασιστικότητα και η ενέργεια. Από την άλλη η Δανία στο τελευταίο παιχνίδι κέρδισε με 4-0 την Αυστρία στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ τον περασμένο Μάρτιο. Η πρόταση είναι Χ2 και under 4,5 με απόδοση 2,00.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα