Παναθηναϊκός: Θετικός ο Μαουρίσιο στον κορoνοϊό (pic)

Νέος πονοκέφαλος προέκυψε στον Παναθηναϊκό, καθώς ο Μαουρίσιο βρέθηκε θετικός στον covid-19 και δεν μπορεί να επιστρέψει από τη Βραζιλία.

Ο κοροναϊός είναι αυτός που εμπόδισε τον Μαουρίσιο να επιστρέψει στην Αθήνα. Ο Βραζιλιάνος υποβλήθηκε σε εξέταση πριν ταξιδέψει από τη Βραζιλία και το δείγμα του βγήκε θετικό.

Αμέσως ο 32χρονος αμυντικός χαφ τέθηκε σε καραντίνα, ακολουθώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο των τοπικών αρχών και ενημέρωσε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Ο ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε και σε δεύτερο τεστ, του οποίου το αποτέλεσμα ήταν επίσης θετικό, και κατά συνέπεια, θα παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό.

 

Πάντως, ο παίκτης είναι ασυμπτωματικός, βρίσκεται σε συνεχόμενη επικοινωνία με τον γιατρό της ομάδας του Τριφυλλιού κ. Αλεξανδρόπουλο και θα ακολουθήσει όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες στην πατρίδα του.

Την επόμενη εβδομάδα, ο Μαουρίσιο θα υποβληθεί σε νέο τεστ, και ανάλογα με τα αποτελέσματα, θα οριστικοποιηθεί η άφιξή του στην Αθήνα. Πάντως, δεν θα παίξει με τον Αστέρα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ούτε με τον Απόλλωνα.

Επίσης, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην μπορέσει να βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του ούτε για το παιχνίδι με την ΑΕΛ.