Παντρεύτηκε η Ζωή Δημητράκου

Παντρεύτηκε χθες η γυμνάστρια με πολιτικό γάμο

Ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης πάντρεψε χθες τη γυμνάστρια Ζωή Δημητράκου με τον σύντροφό της και επιχειρηματία Θανάση Πολυχρονόπουλο, σύμφωνα με δημοσίευμα από το Βήμα της Κυριακής.

Η Ζωή Δημητράκου, η οποία έγινε γνωστή από την εκπομπή της στο Mega, όπου και μας έδειχνε ασκήσεις για γυμναστική στο σπίτι κατά τη διάρκεια της καραντίνας, συμμετείχε και στο Just the two of us, έχοντας ως μέντορα της τον ερμηνευτή Λευτέρη Πανταζή.

Να σημειωθεί πως ο Θανάσης Πολυχρονόπουλος είναι αντιπρόεδρος Διεθνούς Ανάπτυξης της εταιρείας Polyeco SA, που συγκαταλέγεται στις δέκα κορυφαίες ελληνικές εταιρείες.

Βιογραφικό

Η Ζωή Δημητράκου, γεννημένη στις 25 Μαΐου 1987 στη Θεσσαλονίκη, είναι Ελληνίδα καλαθοσφαιρίστρια. Διαθέτοντας ύψος 1,87 μέτρα αγωνίζεται ως Small Forward και Power Forward.

Στις 22 Μαρτίου 2009 έγινε η πρώτη Ευρωπαία (και μοναδική ως τώρα) επαγγελματίας καλαθοσφαιρίστρια που κατάφερε να πετύχει σε κάποιο αγώνα κουντράπλ-νταμπλ (quadruple-double, δηλαδή διψήφιο νούμερο σε τουλάχιστον 4 στατιστικές κατηγορίες), αλλά και η τρίτη επαγγελματίας παίκτρια σε όλο τον κόσμο που το κατάφερε ποτέ.

Εκτός από την καλαθοσφαίριση, η Δημητράκου υπήρξε για μικρό χρονικό διάστημα μοντέλο, πραγματοποιώντας διάφορες φωτογραφήσεις. Συμμετείχε δε στα καλλιστεία για την ανάδειξη της Σταρ Ελλάς για το 2006.

Η ίδια παρουσιάζει την εκπομπή ευεξίας ''Γυμναστική από σπίτι'', ενώ ασχολείται ασχολείται ερασιτεχνικά με την κολύμβηση, την ιστιοπλοΐα, το σκι, τη χιονοσανίδα, το χορό και τη ζωγραφική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM