Η βασιλική οικογένεια της Ιορδανίας φωτογραφίζεται για το 2020 και η Ράνια «λούζεται» με likes (photo)

Πανέτοιμοι για το 2020 η βασιλική οικογένεια. Για να ακριβολογούμε, για να ακριβο...γραφούμε μάλλον, η βασιλική οικογένεια της Ιορδανίας, σε απαρτία, πόζαρε για το ερχόμενο έτος.

Στη φωτογραφία που πόσταρε στον λογαριασμό της στο Instagram η βασίλισσα Ράνια, βλέπουμε την ίδια, με πιο κοντό μαλλί απ' το συνηθισμένο της,  με τον σύζυγό της βασιλιά Αμπντουλάχ Β’ και τα τέσσερα παιδιά τους, τους πρίγκιπες πρίγκιπα Χουσεΐν και Χασίμ και τις πριγκίπισσες Ιμάν και Σάλμα.

 

Και οι έξι τους φορούν λευκές μπλούζες και πουκάμισα και σκούρα παντελόνια. Στη λεζάντα διαβάζουμε στα αραβικά και τα αγγλικά «Τις καλύτερες ευχές από την οικογένειά μας στη δική σας για το νέο έτος που πλησιάζει».

TIP

Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας, με πάνω από 5,5 εκατομμύρια followers, «λούστηκε» με likes για τη συγκεκριμένη ανάρτηση. Ως την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, το ενσταντανέ είχε ξεπεράσει τα 508.000. Πολλά ήταν και τα σχόλια, στα οποία οι ακόλουθοί της τόνισαν πόσο κομψοί δείχνουν όλα τα μέλη της οικογένειας.

EXTRA TIP 

Να σας πω εδώ ότι στην ίδια, casual chic, αισθητική κινήθηκε και η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας. Άλλωστε, είναι σύνηθες οι γαλαζοαίματοι στις χριστουγεννιάτικες κάρτες τους να προτιμούν φωτογραφίες που δεν αποπνέουν royal glam, αλλά μια πλευρά της καθημερινότητάς τους.

AKOΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM