Παντελίδης: Το συγκινητικό βίντεο που ανέβασε ο Κωνσταντίνος Αργυρός 

Το συγκινητικό βίντεο με τον Παντελή Παντελίδη που ανέβασε στα social media ο Κωνσταντίνος Αργυρός 

Πέντε χρόνια έχουν περάσει από το τραγικό ατύχημα που στοίχισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη. Ο τραγουδιστής φεύγοντας από πρόβες στο κέντρο όπου θα εμφανιζόταν επιβιβάστηκε στο τζιπ του μαζί με τη Μίνα Αρναούτη και τη Φρόσω Κυριάκου. Όμως λίγο αργότερα το αυτοκίνητο που οδηγούσε ξέφυγε της πορείας του στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης και προσέκρουσε σε προστατευτικά κιγκλιδώματα. Ο Παντελής Παντελίδης πέθανε ακαριαία, ενώ οι δύο κοπέλες τραυματίστηκαν σοβαρά και νοσηλεύτηκαν σε νοσοκομείο.

Το βίντεο με τον Παντελή Παντελίδη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ήταν στενά συνδεδεμένος με τον τραγουδιστή και ο χαμός του τότε τον είχε συγκλονίσει. Ο τραγουδιστής και φίλος του Παντελίδη ανεβάζει κάθε χρόνο από τότε ένα βίντεο ή μία φωτογραφία που είχαν μαζί.

Σήμερα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αλλά και στη σελίδα του στο Facebook ένα βίντεο όπου οι δυο τους τραγουδούσαν μαζί σε νυχτερινό κέντρο.

 

Ο ίδιος, με ανάρτησή του το 2019, αποκάλυψε τι του είχε πει ο Παντελής Παντελίδης λίγο πριν πεθάνει.

«Τελικά φίλε μου ήρθες για να δώσεις διδάγματα... που ο καθένας μας θα τα εκλάβει με τον τρόπο του... "τραγούδα να σε ακούω" μου είχες πει, γιατί αυτό ήθελες από όλο τον κόσμο... να μας ακούς να τραγουδάμε και μας κατάφερες όλους... τα τραγούδια σου, η έμπνευσή σου και η περηφάνεια σου θα μείνουν στη μνήμη όλων μας... θα σε τραγουδάμε και θα σε ακούω να μας λες "και παμεεε"... καλό παράδεισο φίλε μου...».

Η ανάρτησή του:

Το 2018 ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε μια συνέντευξη από καρδιάς στη Ζήνα Κουτσελίνη θυμήθηκε τον αγαπημένο του φίλο Παντελή Παντελίδη, και συγκεκριμένα είχε πει συγκινημένος: «Για εμένα είναι ο τεράστιος Παντελής. Έτσι θέλω να τον θυμάμαι. Με ένα χαμόγελο τον θυμόμαστε και τον μνημονεύουμε συχνά…».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM