Γονίδης-Καλλιμάνη: Το νέο τους τραγούδι που υμνεί τη γυναίκα έγινε viral (vid)

Το ντουέτο του Σταμάτη Γονίδη με την Ιουλία Καλλιμάνη έγινε viral μέσα σε λίγες μέρες από την κυκλοφορία του.

Το ζεϊμπέκικο που έγραψε ο Σταμάτης Γονίδης και ερμηνεύει ο ίδιος μαζί με την ταλαντούχα Ιουλία Καλλιμάνη, βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων του κοινού, αλλά και στην 3η θέση στις γενικές τάσεις του YouTube.

Το ντουέτο-ύμνος στην γυναίκα που κυκλοφορεί από την Sonar Music, ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο views στο YouTube, κάτι που αποδεικνύει έμπρακτα την αγάπη και την υποστήριξη του κόσμου για ένα γνήσιο λαϊκό τραγούδι που «γεννήθηκε» από έναν εξίσου γνήσιο και ροκ καλλιτέχνη, λέξεις που χαρακτηρίζουν απόλυτα τον μοναδικό Σταμάτη Γονίδη.

Λίγες μέρες πριν υποδεχθεί το τρίτο του παιδί, το τρίτο του κορίτσι για την ακρίβεια, ο Σταμάτης Γονίδης υπογράφει ένα τραγούδι που τιμά την γυναίκα και της το αφιερώνει.

Ένα τραγούδι-ύμνος για το γυναικείο φύλο, το οποίο ο καταξιωμένος τραγουδιστής ερμηνεύει μαζί με την ταλαντούχα Ιουλία Καλλιμάνη, η οποία ξεχωρίζει για την αισθαντική φωνή της και την ιδιαίτερη χροιά της.

Σε αυτό το ντουέτο της χρονιάς ο Σταμάτης μιλάει σε εκείνη, σε σένα, αλλά και σε όλες όσες τον αγαπούν και τον ακολουθούν πιστά μέσα στο πέρασμα του χρόνου.

Δείτε το video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: