«Είπα κι εγώ»: Το νέο τραγούδι του Πάνου Κιάμου (vid)

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Πάνος Κιάμος κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι με τίτλο «Είπα κι εγώ» και έρχεται να μας καθηλώσει.

Ο Πάνος Κιάμος με το νέο του τραγούδι αποδίδει φόρο τιμής  σε αξέχαστες φωνές και διάσημους στίχους του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής ερμηνεύει το ευφάνταστο και εύθυμο «Είπα κι εγώ», σε στίχους του Θάνου Παπανικολάου και μουσική του Βασίλη Γαβριηλίδη.

Επί της ουσίας είναι ένα «ταξίδι» στα τραγούδια που έχουμε όλοι πει «μαζί» με τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες στο σπίτι μας, το αυτοκίνητό μας ή στα νυχτερινά κέντρα, σε στιγμές μεγάλου έρωτα ή απογοήτευσης. Και ακόμα και σήμερα παίζουν παντού!

Πρόκειται για ένα τεράστιο «ευχαριστώ» του Πάνου Κιάμου στον Μητροπάνο, τον Πάριο, τη Μαρινέλλα, τη Βάνου, τη Μοσχολιού, τον Καρρά, τον Τερζή και τον Γονίδης. Ο τραγουδιστής με αυτούς μεγάλωσε και σιγοτραγουδούσε τις μεγάλες επιτυχίες τους. Και μεγαλώνοντας, ακολούθησε τα βήματα τους.

Το «Eίπα Κι Εγώ» κυκλοφορεί από την Cobalt music.

Ακούστε το νέο του τραγούδι:

Το video clip φέρει την υπογραφή του Βίκτωρα Γκαβρίλοβιτς Αϊδηνιώτη και του Χριστόφορου Σαρρή. Ενώ, την εμφάνιση του τραγουδιστή επιμελήθηκαν ο Βασίλης Μπουλούμπασης και ο Γιώργος Σεγρεδάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM