Μποφίλιου: «Mου είπε ’’άντε, μωρή χοντρή, που θα μας πεις να κάνουμε και ησυχία’’»

Για το κακοποιητικό περιστατικό που έχει υποστεί στο καμαρίνι της μίλησε η ερμηνεύτρια Νατάσσα Μποφίλιου

Στην εκπομπή «Τετ α τετ» στον Alpha Κύπρου, που θα προβληθεί αυτή την Κυριακή, η Νατάσσα Μποφίλιου μιλάει για το θέμα των ημερών, τις καταγγελίες για κάθε είδους βία, που ως επί το πλείστον έχουν υποστεί γυναίκες.

«Δεν σιωπούμε για τίποτα πια, παίρνουμε θέση και βάζουμε όρια. Προσωπικά έχω βιώσει κακοποιητικές συμπεριφορές», τονίζει η γνωστή τραγουδίστρια Νατάσσα Μποφίλιου σε συνέντευξή της στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος.

Συγκεκριμένα, η ερμηνεύτρια αποκάλυψε πως της έχει συμβεί βίαιο περιστατικό. «Μου έχει τύχει να μπει κάποιος στο καμαρίνι μου και να ασκήσει κανονική βία εναντίον μου», αναφέρει η Νατάσσα Μποφίλιου.

«Μπήκε κάποιος στο καμαρίνι και άσκησε κανονική βία εναντίον μου»

Απ’ ό,τι βλέπουμε στο τρέιλερ της εκπομπής, που έχει ήδη βγει στον «αέρα», η τραγουδίστρια ομολογεί ότι έχει βιώσει πολλές φορές κακοποιητικές συμπεριφορές. «Θεωρούσα όμως ότι είναι κάτι που εγώ πρέπει να λύσω. Δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό ότι αυτό το πράγμα θα μπορούσα να το καταγγείλω. Μου έχει τύχει να μπει κάποιος στο καμαρίνι μου και να ασκήσει κανονική βία εναντίον μου. Υπήρξε άνθρωπος σε παράσταση που μου είπε "άντε, μωρή χοντρή, που θα μας πεις να κάνουμε και ησυχία"», εξομολογείται η Νατάσσα Μποφίλιου.

«Το να παίρνεις θέση έχει τίμημα, αλλά θα το πληρώσουμε, γιατί θέλουμε ο κόσμος να γίνει καλύτερος. Δεν σιωπούμε για τίποτα πια. Παίρνουμε θέση και βάζουμε όρια», τονίζει η Νατάσσα Μποφίλιου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM