Μεϊμαρίδη: Το αστρονομικό ποσό από τις «Μάγισσες της Σμύρνης»

Η Μάρα Μεϊμαρίδη αποκάλυψε το αστρονομικό ποσό που κέρδισε από το βιβλίο της για τις «Μάγισσες της Σμύρνης»

Η γνωστή συγγραφέας Μάρα Μεϊμαρίδη, που έγινε γνωστή από τις «Μάγισσες της Σμύρνης», αποκάλυψε πόσα χρήματα κέρδισε από το βιβλίο.

Η ίδια μίλησε στο «TheCaller», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έκανα περιουσία μόνη μου. Εγώ τα έφτιαξα μόνη μου. Ξεκίνησα με ένα κεφάλαιο του ενός ευρώ, δηλαδή με ένα χαρτί και ένα μολύβι, και έβγαλα στο πρώτο βιβλίο 1,5 εκατομμύριο».

Παράλληλα, η Μάρα Μεϊμαρίδη δεν δίστασε να αναφερθεί και στον σύζυγό της, αναγνωρίζοντάς του τις ανέσεις που τις πρόσφερε.

«Εάν δεν είχα τον σύζυγο να μου προσφέρει την πολυτελή διαβίωση, τις νταντάδες για παιδιά, σκυλιά και το καθημερινό φαγητό, δεν θα μπορούσα να έχω συγκεντρωθεί εκεί. Ομολογώ ότι του οφείλω», ανέφερε για τον σύζυγό της.

Αξίζει να σημειωθεί πως το βιβλίο «Οι Μάγισσες της Σμύρνης» είχε γίνει μεταφορά στη μικρή οθόνη μέσα από τη συχνότητα του Mega.

H τηλεοπτική σειρά είχε μεγάλη απήχηση στους τηλεθεατές και έγινε επιτυχία. Μάλιστα, τo 2006, στα τηλεοπτικά βραβεία «Πρόσωπα», η σειρά απέσπασε συνολικά τέσσερις διακρίσεις.

Η Φιλαρέτη Κομνηνού στον ρόλο της «Αττάρτης» αλλά και η Μαρίνα Καλογήρου με τη Μαρία Τζομπανάκη –στον ρόλο της Κατίνας σε νεαρή και μεγάλη ηλικία, αντίστοιχα– καθήλωσαν την τότε τηλεοπτική πραγματικότητα με τις ερμηνείες τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM