Ο ηθοποιός Τάσος Χαλκιάς

Ο Τάσος Χαλκιάς και επίσημα στο καστ της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» – Ξεκίνησαν τα γυρίσματα 

Ο γνωστός ηθοποιός Τάσος Χαλκιάς πραγματοποιεί το πρώτο του γύρισμα για τη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» και εντάσσεται επίσημα στο καστ του σίριαλ.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Τάσος Χαλκιάς μπαίνει στη σειρά μετά την αποχώρηση του γνωστού ηθοποιού, σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή αυτής έπειτα από τις καταγγελίες εις βάρος του.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός έφτασε το πρωί της Πέμπτης (18/2) στο σημείο όπου και πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της σειράς της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε».

«Θα είμαι στη σειρά από εδώ και πέρα»

«Πρώτο γύρισμα σήμερα, ξεκινάμε, και ελπίζουμε ότι θα πάνε όλα καλά. Ο Μένιος είναι χωριανός από τον Πλάτανο και με την ευκαιρία τώρα που ο αδελφός του έχει μπει σε κάποιο θέμα προβληματικό, πηγαίνει για να βοηθήσει. Θα είμαι στη σειρά από εδώ και πέρα», είπε χαρακτηριστικά ο Τάσος Χαλκιάς, τονίζοντας παράλληλα πως δεν γνωρίζει ακόμη για πόσα επεισόδια θα είναι στη σειρά.

«Για να πέσει κανείς από τα σύννεφα, πρέπει να ανέβει πρώτα»

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε για τις εξελίξεις και τις καταγγελίες εις βάρος συναδέλφων του στον καλλιτεχνικό χώρο, ο Τάσος Χαλκιάς σημείωσε πως δεν έπεσε από τα σύννεφα. Ειδικότερα, ο ηθοποιός είπε: «Για να πέσει κανείς από τα σύννεφα, πρέπει να ανέβει πρώτα. Δεν ανέβαινα ποτέ στα σύννεφα για να πέσω κάτω».

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM