Survivor: Γνωρίστε τους μαχητές

Το απόλυτο reality επιβίωσης σύντομα θα βγει on air. Την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου ταξιδεύουμε και εμείς στον Άγιο Δομίνικο και ξεκινάμε. Οι παίχτες μάλιστα, βρίσκονται ήδη εκεί. Είστε έτοιμοι να τους γνωρίσετε; Ας ξεκινήσουμε με την ομάδα των μαχητών

Είμαστε μόλις λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του «Survivor». Όλοι ανυπομονούμε να δούμε τις αλλαγές που έχει το reality επιβίωσης με τον Γιώργο Λιανό στο «τιμόνι» της παρουσίασης. Μέχρι τότε όμως, πάμε να γνωρίσουμε τους μαχητές που θα έρθουν αντιμέτωποι με την ομάδα των διάσημων.

Πάμε να τους γνωρίσουμε αναλυτικά: 

Γιώργος Ασημακόπουλος, 29 ετών, fashion designer

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι 29 ετών και γεννήθηκε στην Πάτρα.

Έχει καταστήματα με ρούχα στη Γλυφάδα, Κηφισιά και Κέρκυρα. Αν και είχε περάσει στη σχολή Μηχανολόγων – Μηχανικών τα παράτησε για να ακολουθήσει τα βήματα των γονιών του που είχαν και εκείνοι μαγαζιά. Μάλιστα έχει τη δική του σειρά γυναικείων ρούχων. Παράλληλα, ασχολείται με το μόντελινγκ, έχει περπατήσει σε πασαρέλες και έχει κάνει και αρκετές φωτογραφήσεις για ρούχα και μαγιό.

Στο SURVIVOR θα του λείψει η δουλειά, η οικογένειά του, οι φίλοι του, ο σκύλος του και το φαγητό. Είναι αυθόρμητος, δεν κρύβει ποτέ τα συναισθήματά του και του αρέσει να παίζει για την ομάδα.

Image removed.

James Καφετζής, 24 ετών, διοργανωτής Boat Party

O James Καφετζής είναι 24 ετών και μένει στη Ρόδο. Δουλεύει στην οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται με ναυτιλιακά είδη, τουριστικά ιστιοφόρα και διοργανώνει πάρτι σε πλοία. Έχει σπουδάσει φαρμακευτική χημεία στην Αγγλία.

Ζει και αναπνέει για τη θάλασσα και μάλιστα πριν δύο χρόνια διέσχισε με ένα ιστιοπλοϊκό τον Ατλαντικό Ωκεανό παρέα με τον πατέρα του και τον αδερφό του, τρώγοντας για 20 ημέρες από ένα παξιμάδι την ημέρα. Θεωρεί ότι η πείνα είναι παιχνίδι μυαλού και ότι μπορεί αν ανταπεξέλθει.

Μεταξύ άλλων, αυτό που θα του λείψει στο SURVIVOR είναι το κινητό του, μιας και είναι εθισμένος στα social media. Τον ενοχλούν η αδικία, το κουτσομπολιό. Η ασυλία είναι το πιο σημαντικό έπαθλο για εκείνον, γιατί έτσι θα μπορέσει να παραμείνει περισσότερο στο παιχνίδι.

Image removed.

Γιώργος Κόρομι, 33 ετών, Επιχειρηματίας

Ο Γιώργος Κόρομι είναι 33 ετών και μένει στην Αθήνα. Είναι επιχειρηματίας, διατηρεί καφετέρια στο κέντρο της πόλης. Παράλληλα έχει σπουδάσει γραφιστική και 3D Animation.

Λατρεύει τις εξορμήσεις στη φύση και το ψαροντούφεκο και πιστεύει ότι αυτό θα τον βοηθήσει στον Άγιο Δομίνικο. Του αρέσει να ζει στα άκρα και να μην κάθεται στον καναπέ.

Αντιπαθεί τους γκρινιάρηδες, τους εγωκεντρικούς και τους ψωνισμένους. Δεν του αρέσει να χάνει και στο μυαλό του υπάρχει μόνο η νίκη. Θεωρεί τον εαυτό του ήρεμη δύναμη και θέλει να είναι ένα σημαντικό μέλος της ομάδας του.

Δείτε όσα πρέπει να γνωρίζετε για τους υπόλοιπους μαχητές του Survivor στο womensnews.grΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRA