«Survivor»: Ποιοι θα είναι οι φετινοί παίκτες;

Το «Survivor» επανέρχεται δυναμικά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, έπειτα από απουσία δύο ετών, καθώς οι παίκτες αναχώρησαν το απόγευμα της Πέμπτης (17/12) για τον Άγιο Δομίνικο.

Στη θέση του παρουσιαστή του φετινού «Survivor» θα βρεθεί ο Γιώργος Λιανός, καθώς ο Σάκης Τανιμανίδης θα παραμείνει στην Ελλάδα, λόγω της εγκυμοσύνης της συζύγου του. Παρ΄ όλα αυτά ο διαχωρισμός των ομάδων θα είναι όπως τον ξέρουμε, δηλαδή οι παίκτες θα χωριστούν σε «Διάσημους» και «Μαχητές».

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες στην ομάδα των «Διάσημων», οι παίκτες θα είναι: Ο Τριαντάφυλλος, ο Πάνος Καλλίδης, η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Γιώργος Κοψιδάς, ο Αλέξης Παππάς, ο Περικλής Κονδυλάτος, ο Μιχάλης Αρναούτης, η Αγγελική Λάμπρη, η Κάτια Ταραμπάνκο και η Θωμαή Απέργη.

Παράλληλα, το όνομα του Ιάσονα Μανδηλά ακούγεται, προκειμένου να ενταχθεί αργότερα στο Survivor.

Σχετικά με τους «Μαχητές» τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι: Έλενα Κρεμλίδου, Γιώργος Κορόμι, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Η πρεμιέρα

Για την πρεμιέρα του reality επιβίωσης έχει ακουστεί η ημερομηνία για τις 27 Δεκεμβρίου.

Τέλος, στο φετινό «Survivor» το σκηνικό θα είναι διαφορετικό, καθώς, ναι μεν οι παίκτες θα ταξιδέψουν προς τον Άγιο Δομίνικο, αλλά θα μείνουν στην περιοχή Λα Ρομάνα και πιο συγκεκριμένα στο ψαροχώρι Bayahibe.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM