Survivor - Αποχώρηση: Ποιος φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο; (10/2)

Με την μπλε ομάδα του Survivor να βρίσκεται στο στόχαστρο μετά τις ήττες, το μόνο που μένει είναι να δούμε την αποψινή αποχώρηση.

Προτεινόμενοι προς αποχώρηση και το φόβο να βρεθούν εκτός «Survivor» είναι οι: Ελευθερία Ελευθερίου, Chris Σταμούλης και Δημήτρης Μακρόπουλος.

Στο χθεσινό επεισόδιο του reality επιβίωσης είδαμε τον Chris να μένει άναυδος που τον ψήφισαν οι συμπαίκτες, καθώς όπως είπε ο ίδιος δεν μπορεί να καταλάβει τον λόγο που βγήκε υποψήφιος. Μάλιστα, δε δίστασε να δώσει στεγνά και τη συμπαίκτριά του, Μαριαλένα, λέγοντας: «Η Μαριαλένα έκανε μεγάλη κωλοτούμπα γιατί την προηγούμενη φορά στράβωσε με την Μαριπόζα που ψήφισε εμένα και μία βδομάδα μετά κάνει το ίδιο πράγμα… Aν μείνω και κερδίσω την ασυλία θα γελάσω τελευταίος και θα γίνουν πράγματα που δεν θα αρέσουν στα υπόλοιπα παιδιά…».

Αν και ακουγόταν πως θα υπάρξει οικειοθελής αποχώρηση, όπως είχε γίνει και με την Κάτια Ταραμπάνκο, κάτι τέτοιο φαίνεται πως αν γίνει δεν θα γίνει απόψε. Αρκετές πληροφορίες κάνουν λόγο για αποχώρηση της Έλενας Κρεμλίδου, αλλά όχι σήμερα.

Έτσι, αυτός που θα αποχαιρετήσει τον Άγιο Δομίνικο δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Μακρόπουλο. Το γεγονός ότι είναι η τελευταία προσθήκη στην ομάδα των Μπλε και αγωνιστικά δεν είναι και από τους καλύτερους θα συντελέσει στην αποχώρησή του.

Μάλιστα, αρκετοί ήταν αυτοί που σχολίασαν αρνητικά το σύνθημά του «Δεν μπορεί» κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων, κάνοντας λόγο για αντιαθλητική στάση και φανατισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM