Survivor – Δεύτερο αγώνισμα ασυλίας: Team Τζέιμς ή team Κοψιδάς;

Η νίκη των κόκκινων τους «ανεβάζει» – Ποιος θα κερδίσει τον δεύτερο αγώνας ασυλίας του Survivor; Μπλε ή κόκκινη ομάδα;

Το reality επιβίωσης μας κρατά καθηλωμένους μπροστά στην οθόνη μας και δεν μας αφήνει να πάρουμε «ανάσα». Τα νούμερα τηλεθέασης, μάλιστα, επιβεβαιώνουν το παραπάνω.

Μετά από τις σερί νίκες –οκτώ αν δεν κάνω λάθος– των μπλε σε κάθε ένα άθλημα –με έπαθλα φαγητού, επικοινωνίας ή ασυλία– οι ομάδα του Γιώργου Κοψιδά τα κατάφερε και έθεσε τους «μπλε», την ομάδα που έφτιαξε ο Τζέιμς Καφετζής, σε μειονεκτική θέση στο συμβούλιο μετά από καιρό. Πιο συγκεκριμένα, αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ψηφιστεί η Βαλέρια Χοψονίδου ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση.

Η νίκη αυτή σηματοδοτεί, ίσως, πως το παιχνίδι από δω και πέρα αλλάζει. Το βέβαιο είναι πως από σήμερα οι «κόκκινοι» θα μπαίνουν στα αγωνίσματα με άλλο αέρα και όντας πιο μάχιμοι από ποτέ άλλοτε. Εξάλλου, ακόμα και όταν έχαναν, δεν το έβαζαν κάτω, πόσο μάλλον τώρα.

Οι ανατροπές δεν έλειψαν ποτέ από το Survivor εξάλλου, και αυτό δε θα αλλάξει τώρα σε καμία περίπτωση. Αντιθέτως, από τώρα και στο εξής, και χωρίς να θέλω να πω πολλά ξεκινούν τα καλά και τα δεδομένα στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ αλλάζουν άρδην. Και έρχονται πράγματα και καταστάσεις που κανείς μας δεν είχε φανταστεί.

Τι θα γίνει στο σημερινό αγώνισμα ασυλίας;

Όπως είπαμε ήδη, τα πράγματα από σήμερα κιόλας αλλάζουν και όλα είναι δυνατά. Και μπορεί να μην έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, το κόκκινο είναι πολύ της μόδας και απόψε –αλλά και γενικότερα, από σήμερα και στο εξής.

 

 

 


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM