Μεταξόπουλος: «Αν τα παιδιά μου ήθελαν να γίνουν τραγουδιστές, θα τα έστελνα σε ωδείο, όχι σε τηλεοπτικό παιχνίδι»

«Αν τα παιδιά μου ήθελαν να γίνουν τραγουδιστές, θα τα έστελνα σε ένα ωδείο, όχι σε ένα τηλεοπτικό παιχνίδι» ανέφερε ο χορογράφος Πάνος Μεταξόπουλος στην πρωινή εκπομπή «Πάμε Δανάη»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε ο χορογράφος Πάνος Μεταξόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για το πώς τα περνάει στο House of Fame La Academia, για τα παιδιά του αλλά και για την κριτική που ασκεί στους μαθητές του.

«Περνάμε καταπληκτικά στο House of Fame La Academia. Μου αρέσει που μπήκα σε αυτή τη διαδικασία. Η τηλεόραση μου άρεσε πάντα, αλλά δεν έβρισκα πάντα την ευκαιρία να κάνω αυτά που με αντιπροσωπεύουν. Είναι πολύ όμορφο να έχεις να κάνεις με νέα παιδιά και τα όνειρά τους και το τι έχει βάλει ο καθένας στο μυαλό του. Όταν ξεκίνησα χορό, είχα άλλη εικόνα για τον χορό. Άλλαξε μετά η εικόνα μου για το τι θέλω να κάνω και τι να ακολουθήσω. Το ίδιο ισχύει και γι' αυτά τα παιδιά. Αυτό που θέλουν να κάνουν τα παιδιά είναι να γίνουν φίρμες, Η ουσία πίσω από αυτό είναι να βρουν μέσα από αυτό τον εαυτό τους και γιατί κάνουν ό,τι κάνουν» είπε αρχικά ο Πάνος Μεταξόπουλος.

Και συνέχισε: «Ακόμα και κάποιος που έχει έρθει για καθαρά τηλεοπτικούς σκοπούς, όταν έρθει στα δικά μου χέρια, θα τον κάνω να σκεφτεί γιατί το κάνει. Θα έρθει αντιμέτωπος με τον εαυτό του για να καταλάβει τι θέλει από αυτή τη δουλειά. Θέλει να γίνει γνωστός ή κάτι άλλο; Έχω αντιμετωπίσει πολλά παιδιά που τα ενδιαφέρει μόνο η προβολή. Αλλά είναι όμορφη η στιγμή που μπορείς να μπεις στην ψυχή του άλλου και να δεις τι σκέφτεται και τι θέλει, και ας μην το καταφέρει ποτέ του. Από τη στιγμή που σε αφήνει να μπεις στην ψυχή του… Η κοινωνία θέλει όμορφα, τσιτωμένα πρόσωπα, φουσκωμένα χείλη, φουσκωμένα οπίσθια και κάθομαι εδώ και λέω “τι κάνουμε;” . Εμένα μου αρέσουν οι διαφορετικοί άνθρωποι. Όταν κάποιος σου ανοίγει την πόρτα της ψυχής του, έχεις μεγάλη υποχρέωση να του βγάλεις το καλύτερό του».

Η κριτική που ασκεί στους μαθητές του

Αναφερόμενος στην κριτική που ασκεί στους μαθητές του, σημείωσε: «Έχει περάσει πολλές φορές από το μυαλό μου αν ένα "όχι" δικό μου, κλείνοντας την πόρτα σε ένα παιδί, είναι λάθος. Νιώθω την ευθύνη που έχω όταν κρίνω ένα παιδί. Έχω γνωρίσει πολλά παιδιά που αγαπούσαν πολύ τον χορό. Δεν έγιναν ποτέ καλοί χορευτές, αλλά έγιναν καλοί δάσκαλοι. Μαθαίνουν πώς θα οδηγήσουν κάποιον άλλον στον δρόμο που οι ίδιοι δεν κατάφεραν».

Για την έκθεση που υπάρχει στα ριάλιτι - talent shows ανάφερε: «Από τη μία βλέπουμε τη ζωή των ανθρώπων σε ένα σπίτι. Από αυτή τη διαδικασία τα παιδιά περνούν μηνύματα προς τα έξω. Βλέπεις μια εικόνα της σημερινής κοινωνίας. Όταν μιλήσουμε για δουλειά, αυτά δεν υπάρχουν, το να ασχολείται κάποιος με την εικόνα του. Μπορούμε να κάνουμε πλάκα, αλλά όταν μιλάμε για δουλειά, δεν μπορώ να κοροϊδέψω. Από τη μία λοιπόν τα παιδιά αυτά πληρώνουν την έκθεση, από την άλλη κερδίζουν πολλά. Αν τα παιδιά μου ήθελαν να γίνουν τραγουδιστές, θα τα έστελνα σε ένα ωδείο, όχι σε ένα τηλεοπτικό παιχνίδι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM