GNTM: Έγινε η απόλυτη ανατροπή στον τελικό - τι συνέβη με το τρόπαιο (pic+vid)

Μετά από ένα μαραθώνιο επεισόδιο τελικού, που διήρκεσε απ' τις 21.00 μ.μ. έως τις 01.34 π.μ., ολοκληρώθηκε και ο φετινός κύκλος του GNTM και η έκπληξη έγινε. Με τον τρόπο της. 

Η κατάληξη ήταν ανατρεπτική, σε παγκόσμιο επίπεδο μάλιστα, αλλά, συγχρόνως επιβεβαιωθήκαμε και εμείς και τα προγνωστικά. All the way.

Το τρόπαιο του παιχνιδιού, τα 50.000 ευρώ, το συμβόλαιο με το πρακτορείο στο Αμβούργο, το cover για τη Madame Figaro και για γνωστό brand κοσμετολογίας μοιράζονται οι Κάτια Ταραμπάνκο και Άννα-Μαρία Ηλιάδου.

Οι κριτές τις ανέδειξαν ίσες σε βαθμολογία, και στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε το κοινό για να ψηφίσει την αγαπημένη του παίκτρια. Ωστόσο, το σύστημα «έπεσε» καθώς μπήκαν πάνω από 300.000 άτομα να ψηφίσουν, κάτι που δεν στάθηκε δυνατό να υποστηρίξει. Αποτέλεσμα: Οι ψήφοι του κοινού δεν μέτρησαν στη συνολική βαθμολογία, ίσχυσε αυτή των κριτών.

Το πρωί που θα δούμε και τα νούμερα της τηλεθέασης του GNTM, προβλέπουμε να έχουν απογειωθεί. Καλή σταδιοδρομία, κορίτσια και σ' ανώτερα!

TIP

H στιγμή λίγο πριν το τελευταίο shooting, όπου οι τρεις υποψήφιες συνάντησαν τους αγαπημένους τους και εδώ να υπενθυμίσουμε ότι η Κάτια, στο διάστημα που μεσολάβησε μέχρι το live του τελικού, χώρισε με τον καλό της, τον Γιάννη. Δεν παρέλειψε να πει, όμως, πόσο τη στηρίζει και πόσο τον αγαπάει. On air, έτσι; Για να μην ξεχνιόμαστε...

Να σας πούμε, επίσης, εδώ ότι στη φωτ. που παρουσιάζουμε εμβόλιμα στο άρθρο, τα κορίτσια φοράνε δημιουργίες του διεθνούς Έλληνα ντιζάινερ, με βάση τη N.Y., Βρεττού Βρεττάκου. Cocktail dresses, στο Xmas spirit, που τις «συνόδεψαν» στην 2η δοκιμασία του τελικού.

Aκολουθήστε το News2U στο Instagram