GNTM-news2U: Ποια θέλουμε & ποια θα βγει νικήτρια του μοντελοριάλιτι (pics)

Στην τελική ευθεία για το GNTM, ενώ θεωρητικά η τριάδα έχει «κλειδώσει», εμείς, οι γυναίκες του news2U, αυτές τουλάχιστον που παρακολουθούμε το μοντελοριάλιτι, «κλειδώνουμε», με τη σειρά μας, αναδεικνύοντας νικήτρια. Τη νικήτρια, που, όπως έχει φανεί μέχρι στιγμής, θέλει και το κοινό. Βέβαια, μπορεί άλλη να θεωρούμε πως πρέπει να νικήσει και άλλη να πιστεύουμε πως όντως θα πάρει το χρίσμα κριτών και τηλεθεατών και θα «ντεμπουτάρει» στην αγορά ωs young gun, το «φρέσκο αίμα» του εγχώριου μόντελινγκ. Πάμε, λοιπόν, να σας ξεναγήσουμε στο GNTM από τη δική μας σκοπιά.  

 

Ιωάννα Ιωάννου «Πιστεύω και θέλω να βγει η Άννα-Μαρία. Θεωρώ ότι είναι ένα ακατέργαστο 'διαμάντι' με αγγελικό πρόσωπο. Από την άλλη, η αθωότητά της, αλλά και ο τρόπος που αντιμετωπίζει τα υπόλοιπα κορίτσια στο σπίτι του GNTM την έχουν κάνει εξαιρετικά συμπαθή στο κοινό. Σίγουρα μπορεί να αντιπροσωπεύσει κάθε διαφημιζόμενο, άρα και καμπάνια. Έχει, θεωρώ, και το χάρισμα της μεταμόρφωσης που είναι αναγκαίο για κάθε μοντέλο, επομένως όλα τα φόντα για να κατακτήσει το τρόπαιο».

Μάνια Καπαράκου «Με εμπνέει, γιατί έχει πολύ ελληνική φυσιογνωμία, περισσότερο η Κέισι. Είναι υγιές πρότυπο για νέα κορίτσια, με ιδανικές αναλογίες και αγέρωχο στυλ. Θεωρώ, όμως, πως ο κόσμος θα διαλέξει την Άννα-Μαρία διότι αποτελεί την πιο δροσερή παρουσία του GNTM και αρέσει και στους κριτές. Επίσης, την αγαπάει ο κόσμος και αυτό φαίνεται και απ' τις ομάδες που κατά καιρούς δημιουργούνται και αφορούν το GNTM και με αυτό εννοώ από τα σχόλια που γίνονται στις εκάστοτε παίκτριες. Η Άννα-Μαρία, απ' ό,τι διακρίνω, έχει τα λιγότερα αρνητικά. Ο Άγγελος Μπράτης, δε, την αποκαλεί και 'μπρατόπουλο', αβαντάροντάς την με τον τρόπο του.»

 

Ντονατέλλα Αδάμου «Η καθαρόαιμη μοντελόφατσα του GNTM, που αποδίδει κιόλας (σ)τα πάντα είναι η Κάτια. Προφανώς είναι και η πιο όμορφη, αν και από φινέτσα και γλύκα δεν υστερεί η Άννα-Μαρία. Η Κέισι, πάλι, είναι σέξι, όχι όμως πολύ-πολύ ραφινάτη. Όταν θέλει, ναι, αλλά το μουτράκι της Κάτιας είναι πιο ασυνήθιστο. Και αριστοκρατικό και γυναικείο 100%. Παρόλα αυτά, επειδή δεν είναι καινούρια στον χώρο και το παιχνίδι χρειάζεται, επιβάλλεται κατ' εμέ, ν' αναδεικνύει νέα πρόσωπα, πρέπει και θεωρώ πως θα βγει κιόλας -λόγω υψηλής δημοτικότητας- η Άννα-Μαρία. Η Κάτια, πάντως, παρότι Ρωσίδα, μοιάζει τρομερά με Ελληνίδα. Κι αν η πλειονότητα των Ελληνίδων μεταφράζεται σε καστανά κορίτσια, μουτράκια και φιζίκ σαν της Κάτιας δεν βρίσκεις εύκολα. Ανεξαρτήτως, λοιπόν, χαρακτήρα, θα ήθελα την Κάτια».

Αναστασία Αρτεμιάδη «Θα ήθελα να βγει η Κέισι Μίζιου διότι τη θεωρώ πιο όμορφη, εκπροσωπεί την ελληνική γοητεία στο μάξιμουμ. Είναι θηλυκό και πολύ συμπαθής. Έχει (απο)δείξει, δε, ότι μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα από ένα σέξι, αισθησιακό photoshoot.  Πιστεύω, όμως, ότι θα βγει η Άννα-Μαρία Ηλιάδου γιατί είναι μόλις 18 ετών και ευέλικτη, ευπροσάρμοστη σε ό,τι τής ζητηθεί. Χρειάζεται να βγουν φρέσκα πρόσωπα απ' το ριάλιτι και σχεδόν πάντα η Άννα-Μαρία είναι σωστή στους ρόλους-αποστολές που καλείται να φέρει εις πέρας. Επίσης, μην το ξεχνάμε, είναι και η πιο δημοφιλής -με διαφορά, μακράν- απ' τις τρεις τους».

TIPS

-Όλες θεωρούμε πως το πιθανότερο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου -ποτέ δεν ξέρεις, ειδικά στην Ελλάδα- είναι να νικήσει η Άννα-Μαρία. Αφενός η Κάτια λεγόταν πως έχει κρύψει και την ηλικία της (το 2016 δήλωνε 21 και τώρα δηλώνει 22), αφετέρου, οι ατάκες-δηλητήριο που συχνά εκστομίζει, ακόμα και αν λέει αλήθειες, δεν την καθιστούν τόσο συμπαθή.

-Από την άλλη πλευρά, ωστόσο, η Κέισι είναι λιγάκι «πονηρή», γεγονός που μειώνει τη δημοτικότητά της, ενώ η Άννα-Μαρία έχει αυτά τα αγνά ματάκια, των 18 ετών, ούσα icon για πιτσιρίκια. Λόγω ηλικίας τής συγχωρείς και μια σταλιά (ή... παραπάνω) επιπολαιότητας. Είναι και πολύ υγιές, σαφώς πρότυπο, αφού δεν πρόκειται για κάποια ψηλόλιγνη κοκαλιάρα... Hello!