Μια ινφλουένσερ που καθοδηγεί τα πλήθη μόνο με το γραπτό της.
Κι όμως! Ένας ξηρός καρπός που αναπνέει από τα δάχτυλα και έχει φέρει μία δόση αισιοδοξίας στο ελληνικό facebook.
Της ΕΥΑΣ ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗ
Εσύ που διαβάζεις αυτό το κείμενο, μπορεί να είσαι ένας από τους τυχερούς ανθρώπους που συμμετέχουν σε μία μεγάλη διαδικτυακή παρέα που ονομάζεται Φυστίκι πουΚυλάει. Εάν όχι πήγαινε γρήγορα να κάνεις λάικ. Περιμένω.
Έκανες; Τέλεια! Τώρα κάτσε να σου πω μερικά πραγματάκια. Την τύπισσα που κρύβεται πίσω από τη σελίδα δεν την ξέρω προσωπικά αν και πολύ θα ήθελα! Ξέρω όμως όσα πράγματα είναι αρκετά για να την αγαπήσω. Θα σου πω μερικά και τα υπόλοιπα θα τα μάθεις στη σελίδα.
Είναι φιλόζωη. Έχει σπίτι της μία γάτα και ένα σκύλο. Ο γάτος της, ο Μαξ, έχει γίνει και βιβλίο. Αμέ! Από την ίδια φυσικά. Ότι καλύτερο έχω διαβάσει, αλλά δε σου λέω άλλα, να ψαχτείς.
Έχει μια υπέροχη κόρη την οποία φωνάζει λιγκουίνι και ο άντρας της πρέπει να είναι φοβερό τυπάκι! Είναι λίγο γκρινιάρα, αλλά κυρίως έχει το ταλέντο να περιγράφει τις καθημερινές ταλαιπωρίες με χιούμορ μέχρι ασφυξίας από τα γέλια.
Μία από τις αγαπημένες μου «σειρές» της είναι εκείνη που περιγράφει τη συνύπαρξη της οικογένειας με τον παππού εξαιτίας των καλοκαιρινών διακοπών.
Προσοχή! Αν διαβάσετε τα κείμενα της να κάθεστε και να μην πίνετε ή τρώτε κάτι εκείνη την ώρα. Εγώ προειδοποίησα!
Το αγαπημένο μου Φυστίκι, κατά καιρούς έχει βοηθήσει κόσμο που έχει ανάγκη και οι «θαυμαστές» είναι εκεί να τρέξουν. Γιατί; Γιατί πολύ απλά πρέπει που και που να της δείχνουμε την ευγνωμοσύνη μας για τις αμέτρητες ώρες γέλιου που μας έχει χαρίσει.
Κανείς δεν ξέρει το πραγματικό όνομα ή το πρόσωπο του Φυστικιού κι αυτό το γεγονός είναι που κάνει τη σελίδα της ένα αριστούργημα! Μια ινφλουένσερ που καθοδηγεί τα πλήθη μόνο με το χιούμορ της.
Κάντε like στη σελίδα της στο facebook και σας υπόσχομαι ότι κάθε μέρα θα ανυπομονείτε για ένα της ποστ.
*Τα φυστικοβιβλία κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Memento και πολύ σύντομα περιμένουμε νέα κυκλοφορία-έκπληξη!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: