«Έξαψη»: Ο Τζώρτζης αποφυλακίζεται - Η σχέση του με τη Βίκυ αποκαλύπτεται

Καταιγιστικές θα είναι η εξελίξεις στην «Έξαψη» καθώς ο Τζώρτζης αποφυλακίζεται

Ο Τζώρτζης αποφυλακίζεται, ωστόσο οι ανατροπές στην «Έξαψη» φαίνεται πως δεν θα επηρεάσουν μόνο αυτόν, καθώς η Μαρίνα διαπιστώνει πως οι βιταμίνες που έπαιρνε η Βίκυ ήταν στην πραγματικότητα ηρεμιστικά.

Έτσι, οι υποψίες της στρέφονται στον Πέτρο, καθώς είναι σίγουρη πως ο άντρας δρα παίρνοντας εντολές. Δεν μπορεί να φανταστεί, βέβαια, πως την ίδια στιγμή ο Πέτρος και η Βίκυ έρχονται επικίνδυνα κοντά. Από την άλλη, η Εβίτα, η Ίριδα και η Τζόι φτάνουν στο Ναύπλιο, ύστερα από παράκληση του Τζώρτζη.

Παράλληλα, η Μαρίνα με σύμμαχο πια τον Μηνά προσπαθούν να συνδέσουν τα νέα δεδομένα στην υπόθεση της Βίκυς. Η ίδια, βέβαια, αμφισβητεί πλέον την ενοχή του Τζώρτζη και είναι σίγουρη πως κάτι άλλο κρύβεται πίσω από την επίθεση στην αδελφή της. Την επόμενη μέρα, όμως, η είδηση για την πραγματική σχέση της Βίκυς και του Τζώρτζη σκάει σαν βόμβα, τόσο στα κανάλια όσο και στην υπόλοιπη οικογένεια Αξιώτη.

Η Βίκυ, έχοντας χάσει κάθε σταθερό στη ζωή της, βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά του Πέτρου, ενώ και η 'Ιριδα καταρρέει μετά τα τελευταία γεγονότα. Ω Κωστής στέκεται στο πλευρό της Εβίτας. Ωστόσο, αυτές οι εξελίξεις οδηγούν στην αποφυλάκιση του Τζώρτζη.

Ο Τζώρτζης βγαίνει από τη φυλακή και είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα προκειμένου να καταφέρει να φτιάξει ξανά το κλίμα ανάμεσα στην οικογένεια του. Εν τω μεταξύ, ο Θάνος δίνει στη Μαρίνα μια πληροφορία που ανατρέπει όλα τα δεδομένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM