Σοφία Μανωλάκου: «Έχω αντιμετωπίσει λεκτική βία και μάλιστα από γυναίκα»

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε για την άσχημη συμπεριφορά που δέχτηκε από γυναίκα συνάδελφό της

Η ηθοποιός Σοφία Μανωλάκου, την οποία βλέπουμε αυτόν τον καιρό στη νέα τηλεοπτική σειρά του Mega «Έξαψη» παραχώρησε συνέντευξη στη Secret, όπου και μίλησε για την απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική, αλλά και για ένα δυσάρεστο περαστικό που βίωσε από συνάδελφο της.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια η επαφή της με το θέατρο ξεκίνησε στην παιδική της ηλικία. «Ήμουν 7 ετών όταν η μητέρα μου με έγραψε σε ένα θεατρικό εργαστήρι. Αλλά τις μεγάλες αγάπες για να τις διεκδικήσεις πρέπει να νιώθεις και έτοιμος για να το κάνεις».

«Είπα στα 17 μου να δώσω πανελλήνιες και να περάσω σε μία συμβατική σχολή αλλά η καρδιά μου είχε άλλα σχέδια. Στο 3ο έτος του οικονομικού Έδωσα εξετάσεις υποκριτικής στο Υπουργείο Πολιτισμού και μόλις πέρασα εγκατέλειψα το οικονομικό… είναι η μόνη εγκατάλειψη στη ζωή μου που δεν μετάνιωσα» πρόσθεσε.

Η Σοφία Μανωλάκου αφηγήθηκε ένα άσχημο περιστατικό που έχει βιώσει στο χώρο από άλλη συνάδελφό της. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Έχω αντιμετωπίσει λεκτική βία και μάλιστα από γυναίκα. Με περιφρονούσε, με κορόιδευε μπροστά σε συναδέλφους μειώνοντάς με μόνο και μόνο για να κάνει χιούμορ και να φανεί έξυπνη στους άλλους».

«Υπήρχαν φορές που δεν έβγαινα από το καμαρίνι μόνο και μόνο για να μην την συναντήσω εκτός σκηνής. Το χειρότερο όμως είναι ότι τα έβαλα με τον εαυτό μου. Πίστεψα πως εγώ φταίω που με κοροϊδεύει. Μου πήρε αρκετό καιρό για να καταλάβω ότι το πρόβλημα δεν το είχα εγώ αλλά εκείνη» παραδέχεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM