Χάρης Γιακουμάτος: To «Survivor» και ο χωρισμός

Ο Χάρης Γιακουμάτος έγινε ευρέως γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό μέσω της συμμετοχής του στο «Survivor» το 2018, όπου αγωνιζόταν με την μπλε ομάδα

Ο Χάρης Γιακουμάτος καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του στο «Survivor» έδειξε πως ήταν άνθρωπος χαμηλών τόνων, καθώς απέφευγε τις ίντριγκες και προσπαθούσε να κρατάει τις ισορροπίες.

Ο πρώην παίκτης του παιχνιδιού επιβίωσης πριν από μερικούς μήνες αποκάλυψε τον χωρισμό του, ενώ μέσα από τα social media δίνει τον δικό του αγώνα για τη συνεπιμέλεια των παιδιών και από τους δυο γονείς.

Ο Χάρης Γιακουμάτος μίλησε για τη συμμετοχή του στο «Survivor», τον χωρισμό του, τα επαγγελματικά του εγχειρήματα, ενώ αναφέρθηκε και στους φετινούς συμμετέχοντες του παιχνιδιού επιβίωσης.

Παρακολουθείς το «Survivor»; Πώς βλέπεις τους φετινούς παίκτες; Πιστεύεις πως οι τσακωμοί άρχισαν νωρίς στις δύο ομάδες;

«Ναι, παρακολουθώ το "Survivor" φέτος.  Οι φετινοί παίκτες δεν είναι τόσο δυνατοί αγωνιστικά όπως τα προηγούμενα χρόνια, αλλά είναι πολύ έντονοι χαρακτήρες και θα δώσουν περισσότερη ίντριγκα. Άρχισαν νωρίς οι τσακωμοί και θα τους ταλαιπωρήσει πολύ αυτή η κατάσταση. Με τους τσακωμούς δεν περνάει εύκολα η ώρα στο νησί».

Εσύ πώς πήρες την απόφαση να λάβεις μέρος στο παιχνίδι επιβίωσης;

«Μου άρεσαν πάρα πολύ τα αγωνίσματα που έχει το παιχνίδι και, επειδή ένα μέρος της γυμναστικής μου είναι το παρκούρ, θεώρησα ότι θα μπορώ να τα καταφέρω. Γι’ αυτό και έστειλα, για να ζήσω την εμπειρία».

Η συμβίωση στην παραλία είναι εύκολη με ανθρώπους που δεν ξέρεις;

«Δεν είναι εύκολη η συμβίωση στην παραλία, γιατί υπάρχουν πολλοί και διαφορετικοί χαρακτήρες και ο καθένας έχει μάθει να αντιδρά διαφορετικά στις δυσκολίες. Γι’ αυτό και μετά από ένα σημείο έρχονται οι τσακωμοί».

Οι τηλεθεατές βλέπουν τους παίκτες να τσακώνονται για απλά πράγματα. Η πείνα ή ο στίβος μάχης είναι πιο δύσκολος;

«Όλα στο νησί έχουν τη δυσκολία τους. Η πείνα παίζει βασικό ρόλο, για να δυσκολεύει και όλα τα υπόλοιπα».

Εσύ στα αγωνίσματα τα πήγαινες πολύ καλά. Θεωρείς ότι βγήκες κερδισμένος από τη συμμετοχή σου στο «Survivor»;

«Είμαι τυχερός και απόλαυσα το "Survivor" από την αρχή μέχρι και το τέλος. Γι’ αυτό νιώθω κερδισμένος, γιατί έζησα όλη την εμπειρία αλλά και μου έδωσε μεγάλη αναγνωρισιμότητα».

Τι είναι αυτό που δεν θα ξεχάσεις από τη συμμετοχή σου στο παιχνίδι επιβίωσης;

«Δεν θα ξεχάσω όλες τις δύσκολες στιγμές που έζησα και πάλευα με τον εαυτό μου για να τα καταφέρω να συνεχίσω».

χάρης Γιακουμάτος Survivor

Αν γυρνούσες τον χρόνο πίσω, θα ξαναπήγαινες;

«Ναι, θα ξαναπήγαινα, γιατί με δυνάμωσε ακόμη πιο πολύ ως άνθρωπο όλη αυτή η εμπειρία».

Κατά την παραμονή σου στο «Survivor» τι ήταν αυτό που σου είχε λείψει περισσότερο;

«Η οικογένεια μου έλειπε πιο πολύ, και ειδικά ο γιος μου».

Σήμερα με ποιους πρώην συμπαίκτες σου έχεις κρατήσει επαφή;

«Ευτυχώς έχω κρατήσει με αρκετά παιδιά επαφή. Με τον Μιχάλη Μουρούτσο, τον Νίκο Θωμά, τη Βιργινία Δικαιούλια, τον Γιάννη Τσίλη, τον Στέλιο Κρητικό».

Προπονητής πόλο, επιχειρηματίας, ενώ έχεις ασχοληθεί και με την τηλεόραση. Σήμερα με τι ασχολείσαι επαγγελματικά;

«Σήμερα έχω δύο καφετέριες στο Χαλάνδρι. Το "Butterfly all day bar" και το "Zandim Cafe"».

Χάρης Γιακουμάτος το σόι σου

Σε είχαμε δει και στη σειρά «Το σόι σου». Η υποκριτική είναι κάτι που σε ενδιαφέρει;

«Η σκηνοθεσία είναι κάτι που μου αρέσει, και αυτός ήταν ένας λόγος που πήγαινα στα σίριαλ, έτσι ώστε να μάθω εκ των έσω κάποια πράγματα».

Λόγω των συνθηκών, είσαι αισιόδοξος; 

«Είμαι φύσει αισιόδοξος και μέχρι τώρα μόνο σε καλό μού βγαίνει.  Οπότε θα παραμείνω και σε αυτή τη δυσκολία που ζούμε με τον κορονοϊό».

Πριν από μερικούς μήνες επιβεβαίωσες τον χωρισμό σου. Ήταν μια δύσκολη απόφαση;

«Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη απόφαση, αλλά πιστεύω ότι καλύτερα ένα παιδί να βλέπει δυο γονείς ευτυχισμένους να είναι χώρια πάρα δυο δυστυχισμένους να είναι μαζί».

Μάλιστα, τον Σεπτέμβριο είχες κάνει ένα post σχετικά με τη συνεπιμέλεια, όπου έγραφες για τα ίσα δικαιώματα των δυο γονέων. Αυτό είναι κάτι που αναμένεται να συμβεί. Νιώθεις δικαιωμένος;

«Όλοι οι χωρισμένοι μπαμπάδες περιμένουμε πώς και πώς αυτόν τον νόμο, που μέσα στον Φεβρουάριο θα ψηφιστεί. Ζητάμε ένα αρμονικό περιβάλλον για τα παιδιά μας. Είναι λάθος να στερούνται τον πατέρα τους επειδή χώρισαν οι γονείς».

Χάρης Γιακουμάτος

Ως άνδρας, τι είναι αυτό που σε «τραβάει» σε μια γυναίκα;

«Σίγουρα το πρώτο πράγμα που κοιτάνε όλοι οι άνθρωποι είναι η εξωτερική εμφάνιση, αλλά αυτό που θα με κρατήσει είναι η προσωπικότητα μιας γυναίκας».

Είσαι από τους άνδρες που προσέχουν το σώμα και τη διατροφή τους. Τι συμβουλή δίνεις σε όσους μας διαβάζουν για την άθληση στο σπίτι;

«Για μένα η γυμναστική είναι το φάρμακο που διώχνει όλη την πίεση της καθημερινότητάς μου. Λατρεύω να κάνω γυμναστική, όπως και να τρώω σωστά, ώστε να μπορώ να κάνω ό,τι δραστηριότητα μου αρέσει χωρίς να περιορίζομαι».

Πηγή: womensnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM