«Αγγελική»: Ο Μιχάλης μαθαίνει ότι είναι γιος του Αργυρού

Μιχάλης Λεβεντογιάννης

Συνταρακτικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Αγγελική», καθώς ο Μιχάλης θα μάθει πως είναι γιος του Αργυρού

Αν πιστεύατε πως οι ανατροπές θα έρθουν μόνο από τον Δημήτρη, κάνατε λάθος. Οι εξελίξεις στη σειρά «Αγγελική» θα είναι καθοριστικές, καθώς ο Μιχάλης θα μάθει ότι είναι γιος του Αργυρού και όχι του Θωμά, τον οποίο τόσα χρόνια θεωρούσε πατέρα του.

Η Λένα έχει αρχίσει να έχει μια περίεργη συμπεριφορά, γεγονός που προβληματίζει τον Μιχάλη, ο οποίος θέλει να μάθει τι συμβαίνει. Ο ίδιος έχει υποψιαστεί πως η μητέρα του του κρύβει κάτι, αλλά το μυαλό του δεν πάει σε κάτι τόσο συνταρακτικό για την ίδια του τη ζωή.

Η ένταση ανάμεσα στον Μιχάλη και την οικογένεια των Αργυρών συνεχίζεται, με αποτέλεσμα η Λένα να βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Η ίδια προσπαθεί να καλύψει όλα όσα νιώθει, αλλά δεν το καταφέρνει και ξεσπάει στην Όλγα, αποκαλύπτοντας το ένοχο μυστικό.

Μιχάλης Λεβεντογιάννης αγγελική

Παρ’ όλα αυτά, δέκτης της αποκάλυψης δεν είναι μόνο η Όλγα, αλλά και ο Μιχάλης, ο οποίος βρίσκεται πίσω από την πόρτα και ακούει τη συζήτηση, πέφτοντας από τα σύννεφα.

Ο Μιχάλης δεν μπορεί να πιστέψει πως έχει στις φλέβες του ίδιο αίμα με τους Αργυρούς, που τόσο καιρό τούς θεωρούσε καθάρματα.

Η αντίδρασή του αναμένεται ακραία και θα φέρει θύελλα ανατροπών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM