«Αγγελική»: Η Αγγελική μαθαίνει πως το παιδί της είναι ζωντανό

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στην «Αγγελική, καθώς η πρωταγωνίστρια θα μάθει πως το παιδί της ζει

Η Αγγελική πριν δεκαεπτά χρόνια είχε πέσει θύμα βιασμού από τα αδέλφια Αργυρού, μένοντας έγκυος, ωστόσο της είχαν πει πως το παιδί της πέθανε στη γέννα.

Το παιδί της δόθηκε σε ίδρυμα

Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv, όλα ξεκινούν όταν η Τζένη αναθέτει σε έναν ντετέκτιβ να ερευνήσει το παρελθόν της Αγγελικής. Κι ενώ η τελευταία πιστεύει πως εκτός από την αληθινή της ταυτότητα δεν θα βρει τίποτε άλλο. κάνει λάθος. Ο ντετέκτιβ επικοινωνεί λίγες µέρες µετά µε την Τζένη και της αποκαλύπτει πως η Αγγελική ήταν έγκυος και γέννησε ένα µωρό, το οποίο όµως δόθηκε σε ίδρυµα. Εκείνη µε τη σειρά της το λέει στην Αγγελική, η οποία δεν µπορεί να το πιστέψει, καθώς εκείνη θεωρούσε πως το µωρό που κυοφορούσε γεννήθηκε νεκρό. Η Αγγελική είναι συγκλονισµένη και θέλει να µιλήσει και η ίδια µε τον ντετέκτιβ.

Μαθαίνει πως το παιδί είναι ζωντανό

Οι επόµενες µέρες θα είναι ανατρεπτικές για τη ζωή της Αγγελικής. Όταν θα µάθει πως τελικά το παιδί της είναι ζωντανό, θα θελήσει να κάνει τα πάντα προκειµένου να το εντοπίσει. ∆εν µπορεί να πιστέψει το άσχηµο παιχνίδι που της παίζει η ζωή, ακόµη µία φορά, αλλά και ποιος την παγίδευσε και της πήρε το µωρό της. Κι ενώ συµβαίνουν όλα αυτά, το σχέδιο εκδίκησής της για τους Αργυρούς φαίνεται πως συνεχίζεται κανονικά.

Ελένη Κρίτα

Η γυναικολόγος που ξεγέννησε την Αγγελική κάνει την εμφάνισή της

Η Ασπασία Χατζόγλου (Ελένη Κρίτα) είναι η γυναικολόγος που ξεγέννησε την Αγγελική. Δεν παντρεύτηκε ποτέ και δεν έχει δικά της παιδιά. Ήταν φίλη της μητέρα της Αγγελικής, Γεωργίας, και ήξερε την αλήθεια για τον βιασμό. Μαζί με την Γεωργία, είπαν ψέματα στην Αγγελική ότι το μωρό πέθανε και το έδωσαν για υιοθεσία στο Ίδρυμα. Φρόντισε να παρακολουθεί την πορεία του από εκείνη τη στιγμή μέχρι και σήμερα που το παιδί έχει μεγαλώσει.

Είναι σαν τον «φύλακα άγγελο» της μικρής χωρίς όμως κανείς να το ξέρει. Μαθαίνει από τα σόσιαλ μίντια το πώς μεγαλώνει και χαίρεται πολύ που την βλέπει ευτυχισμένη με την οικογένειά της. Δεν μετανιώνει για την πράξη της ακόμα και μετά την επίσκεψη της Αγγελικής. Η επιστροφή της Αγγελικής ή Μαργαρίτας όπως την γνώριζε αυτή, την ανησυχεί…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM