Βόμβα! Αποχωρεί από τον Alpha η Ελένη Μενεγάκη;

Ελένη Μενεγάκη: Νέα δημοσιεύματα θέλουν την παρουσιάστρια να αποχωρεί από τον Alpha, χωρίς καν να διαπραγματευτεί το συμβόλαιό της με τα στελέχη.

Το όνομα της Ελένης Μενεγάκη απασχολεί ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, λόγω του συμβολαίου της με τον Alpha και του μεγάλου ερωτηματικού για το αν θα συνεχιστεί η συνεργασία τους.

Τα νέα στελέχη του καναλιού της Κάντζας, μετά την εξαγορά του σταθμού από εταιρεία δικαιωμάτων της οικογένειας Βαρδινογιάννη, καλούνται να επαναδιαπραγματευτούν τις συμφωνίες που υπάρχουν με τους τηλεαστέρες, ενώ την ίδια στιγμή, τα δημοσιεύματα παίρνουν φωτιά.

Από τα πιο hot πρόσωπα είναι και η ξανθιά παρουσιάστρια και αυτό γιατί το συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη είναι ίσως το μεγαλύτερο σε αξία που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην τηλεοπτική αγορά. Όπως αναφέρουν με αποκλειστικό ρεπορτάζ του ιστότοπου typologies.gr, το μεγαλύτερο brand name της ελληνικής τηλεόρασης αποφασίζει ωστόσο να βάλει τέλος στη συνεργασία της με το κανάλι.

Εκείνο που κάνει αίσθηση στο ηχηρό τηλεοπτικό διαζύγιο είναι ότι η δημοφιλής παρουσιάστρια πήρε την απόφασή της, χωρίς καν να μπει σε καμία διαπραγμάτευση με τη διοίκηση του σταθμού.

Να σημειωθεί ότι, εδώ και καιρό, πληροφορίες την θέλουν να έχει δεχτεί πρόταση από τον Βαγγέλη Μαρινάκη και το νέο MEGA. Ακόμη το συμβόλαιο της Ωραίας Ελένης με τον ALPHA ισχύει μέχρι το τέλος της σεζόν οπότε όλα θα πάρουν το δρόμο τους μετά.

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Μενεγάκη: Δίνει λύσεις στο άλουστο μαλλί (video)

AΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM