Ελένη Μενεγάκη: Δίνει λύσεις στο άλουστο μαλλί (video)

Εάν είσαι άλουστη, η Ελένη Μενεγάκη σου έχει το απόλυτο μυστικό για να δείχνεις κι εσύ πάντα χτενισμένη και να μην καταλάβει κανείς πως δεν έχεις φρεσκολουσμένα μαλλιά!


Όλες οι γυναίκες έχουμε βρεθεί σε αυτή τη θέση. Μετά από 2-3 μέρες χωρίς λούσιμο, τα μαλλιά μας χάνουν τη ζωντάνια τους και μοιάζουν θαμπά και άτονα. Πως μπορείς να  δείχνεις γοητευτική και φρέσκια άκομα και άλουστη;

Η κοτσίδα είναι από τις καλύτερες λύσεις για να χτενίσεις τα μαλλιά σου σε μια ανάλογη στιγμή, αλλά δεν αποτελεί τον μοναδικό τρόπο για να βγεις και να έχεις υπέροχα μαλλιά. Το καπέλο επίσης αφου κρύβει το άλουστο και το άχτενιστο μαλλί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε με τις τηλεθεάτριες της ένα πραγματικά

«μαγικό» tip που θα σώσει κάθε γυναίκα που δεν έχει προλάβει να λουστεί και βγαίνει βιαστικά έξω.

Η παρουσιάστρια του Alpha είπε: «Θα σας πω το μυστικό μου, έπρεπε να το λούσω σήμερα, αλλά κρύωνα και είχα και λίγο συνάχι. Όταν έχεις λίγο λερωμένο μαλλί μπορείς να κάνεις εντυπωσιακά πράγματα γιατί όταν έχεις λουστεί και είναι πρώτη μέρα λουσίματος, τα μαλλιά πέφτουν! Οπότε αφού δεν το έλουσα, τι θα κάνω; Φουντώματα, κρεπάρισμα και όλα στη θέση τους! Οσκαρικό! Να μάθατε και το μυστικό μου»!

Και υπογράμμισε «τα καλύτερα χτενίσματα κορίτσια κότσοι, υπερθεάματα κτλ το μαλλί πρέπει να είναι λίγο λερωμένο…»!

Δείτε το video:

AΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM