Λίλιαν Αρχοντή: «Έστειλα μήνυμα στον Φιλιππίδη για να δείξω τη συμπαράσταση και την εκτίμησή μου»

Λίλιαν Αρχοντή Κωνσταντίνου και Ελένης

Η Λίλιαν Αρχοντή δήλωσε πως τάσσεται υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη και των υπόλοιπων κατηγορουμένων για σεξουαλική παρενόχληση και του έστειλε μήνυμα για να τον ενημερώσει

Η ηθοποιός Λίλιαν Αρχοντή, που έγινε ευρέως γνωστή στον ρόλο της Φιόνας στη σειρά «Κωνσταντίνου & Ελένης», δεν δίστασε να αποκαλύψει πως έστειλε μήνυμα στον Πέτρο Φιλιππίδη για να δείξει την εκτίμηση αλλά και τη συμπαράστασή της.

Η ίδια, μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπόν», ανέφερε πως καμαρώνει που έχει συνεργασίες με τους συγκεκριμένους ανθρώπους στο βιογραφικό της.

Φιόνα Κωνσταντίνου και Ελένης

Θα συνεργαζόσουν με τους καλλιτέχνες που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο στόχαστρο των καταγγελιών;

Έχω συνεργαστεί με τον Γιώργο Κιμούλη σε μεγάλο μιούζικαλ που είχε φέρει από την Αμερική, με τον Κώστα Σπυρόπουλο σε σίριαλ που ο ίδιος επέλεξε, αλλά και στο «Ταμάμ». Συνεργάστηκα με τον Πέτρο Φιλιππίδη, όχι μόνο στην τηλεόραση, αλλά και μια ολόκληρη σεζόν που ήμουν προσωπική βοηθός του. Η συνεργασία μας και με τους τρεις ήταν άψογη, τους γνωρίζω πολύ καλά από μέσα κι απέξω. Γνωρίζω τον Παύλο Χαϊκάλη, είναι φίλος, εξαιρετικός άνθρωπος, τον εκτιμώ. Κατηγορώντας αυτούς τους ανθρώπους, δεν αμφισβητείται ούτε το ταλέντο ούτε η πορεία τους… Τάσσομαι υπέρ τους. Αυτούς τους ανθρώπους τους έχω στο βιογραφικό μου και καμαρώνω γι’ αυτούς. Έστειλα μήνυμα στον Πέτρο Φιλιππίδη τώρα, τον αγάπησα, όπως τη σύζυγό του και τον γιο τους.

Τι του έγραψες στο μήνυμα;

Περαστικά και γρήγορη ανάρρωση, ότι είμαι δίπλα του, στο πλευρό του, όπως και στη γυναίκα του και στο παιδί τους.

Σου απάντησε;

Όχι, δεν μου απάντησε, δεν περίμενα να μου απαντήσει, αλλά το έκανα για να δείξω τη συμπαράστασή μου και την εκτίμησή μου. Η θέση που παίρνω υπέρ των μεγάλων αυτών ανθρώπων του χώρου και του θεάτρου μας, όπως κι ο Δημήτρης Λιγνάδης, δεν σημαίνει ότι κατηγορώ τις κοπέλες που μίλησαν. Θα βγουν κι άλλα στη δημοσιότητα, θα βγουν κι άλλοι, είναι τραγικό, δεν το αξίζει το θέατρο αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM