Λιγνάδης: «Εάν είμαι επικίνδυνος άνθρωπος, θα το αποφασίσει η ιστορία»

Δημήτρης Λιγνάδης

Ο Δημήτρης Λιγνάδης απάντησε στην υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, μετά τις δηλώσεις της για το άτομό του

Ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρης Λιγνάδης, τοποθετήθηκε μέσα από τη συχνότητα του Mega σχετικά με τις δηλώσεις της κ. Μενδώνη που τον χαρακτήρισε «επικίνδυνο άνθρωπο».

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Λιγνάδη:

«Πριν από λίγο πληροφορήθηκα μια δήλωση που έκανε η κυρία Μενδώνη και πρώην προϊσταμένη μου για το άτομό μου… Δύο πράγματα θα ήθελα να επισημάνω. Πρώτα από όλα οφείλω να πω ότι θεωρώ την κυρία Μενδώνη μία επαρκέστατη -στη δουλειά της- υπουργό, με την οποία είχαμε μία πάρα πολύ καλή συνεργασία. Αυτό είναι η προσωπική μου άποψη. Από εκεί και πέρα για το δεύτερο που θα ήθελα να σας πω, είναι το εάν είμαι επικίνδυνος άνθρωπος, είτε στη ζωή μου, είτε πολλώ δε μάλλον στη δουλειά μου… Νομίζω ότι αυτό θα πρέπει να περιμένουμε να το αποφασίσει η ιστορία και άλλοι θεσμοί. Να μην προεξοφλούμε και να μην προδικάζουμε. Και σίγουρα όχι στο λαϊκό δικαστήριο που έχει στηθεί εδώ και ημέρες».

Η τοποθέτηση της υπ. Πολιτισμού για τον Δημήτρη Λιγνάδη

Νωρίτερα η Λίνα Μενδώνη σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου χαρακτήρισε τον Δημήτρη Λιγνάδη «επικίνδυνο άτομο».

«Από τη στιγμή που ξεκίνησαν οι φήμες, τον πιέσαμε πολύ να μας πει την αλήθεια. Εδώ αισθάνομαι ότι μας εξαπάτησε, με εξαπάτησε, με βαθιά υποκριτική τέχνη. Προσπαθούσε να μας πείσει ότι δεν έχει σχέση με αυτά. Ήταν η σταθερή στάση του ότι δεν έχει σχέση με τις φήμες, ότι οι φήμες δεν αφορούν αυτόν. Και ενώ οι φήμες πολλαπλασιάζονταν για την ανάρμοστη δράση του, αυτός εξακολουθούσε να επιμένει. Αυτό ας το δούμε ως μια προσωπική μαρτυρία. Όταν παραιτήθηκε, ήταν μετά τη συνέντευξη του Ν.Σ.».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM