Κώστας Δόξας: «Θα παλέψω για την υπόληψη μου... και για σένα Σοφία μου»

Ο Κώστας Δόξας με μια ανάρτηση του στο Facebook φέρνει στο φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία και ξεσπά για τις εις βάρος του κατηγορίες 

Ο τραγουδιστής και πρώην παίχτης του YFSF, Κώστας Δόξας μετά την καταγγελία-μήνυση εις βάρος του από την πρώην σύζυγο του, Μαρία Δεληθανάση, με μια ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook φέρνει νέα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας.

Ειδικότερα, ο Κώστας Δόξας δημοσίευσε δύο αποσπάσματα από δυο δικαστικές αποφάσεις, μια του 2019 και μια του 2020. Μάλιστα, στην πρώτη απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, ο πρώην παίχτης του YFSF έχει «στρέψει την προσοχή» στο σημείο εκείνο όπου αναφέρεται πως ο ίδιος είχε πέσει θύμα βίαιης συμπεριφοράς από την πρώην σύζυγο του, Μαρία Δεληθανάση.

Ο τραγουδιστής στην ανάρτηση του, μαζί με τα δύο αυτά αποσπάσματα, έγραψε: «Κατηγορίες - δικαστικές αποφάσεις. Δύο μέχρι τώρα από το 2019, με στοιχεία και μάρτυρες, οι περισσότεροι αυτόπτες ακόμα και στον δήθεν ξυλοδαρμό σε εγκυμοσύνη!! Και συνεχίζουμε. Αυτή είναι η αλήθεια, άσχετα από τον τρόπο και χρόνο που επελέγη να δημοσιοποιηθεί μόνο η μια πλευρά. Θα παλέψω για την υπόληψή μου... και για σένα Σοφία μου.», αναφερόμενος στην 4 ετών κόρη του.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του τραγουδιστή Κώστα Δόξα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM