Εκτός του YFSF ο Κώστας Δόξας

Μετά τις αποκαλύψεις που ήρθαν στην επιφάνεια για την κακοποίηση που υπέστη η σύζυγός του, ο Κώστας Δόξας αποκάλυψε πως αποχωρεί από το YFSF

Ο Κώστας Δόξας ανακοίνωσε πως θα βρίσκεται εκτός του YFSF (Your Face Sounds Familiar) από σεβασμό προς το κανάλι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Μετά τις παντελώς αβάσιμες κατηγορίες εναντίον μου και παρόλο που είναι προφανείς οι λόγοι που τις υποκινούν τη δεδομένη χρονική στιγμή, καθώς έχουν ήδη απορριφθεί δύο φορές δικαστικά, αποφάσισα να αποχωρήσω από την εκπομπή του ΑΝΤ1, προκειμένου να επικεντρωθώ στην αποκατάσταση της αλήθειας.

Αποσύρομαι από σεβασμό προς το κανάλι και τους εκλεκτούς συναδέλφους μου, τους οποίους δεν επιθυμώ να επηρεάσω αρνητικά. Ούτε, όμως κι εγώ θα είμαι στην ψυχολογική κατάσταση να αποδώσω όπως πρέπει ως καλλιτέχνης σε μία καθαρά ψυχαγωγική εκπομπή, ενώ αναφέρονται τα χείριστα ψεύδη εναντίον μου.

Ευχαριστώ το κανάλι για τη συνεργασία μας, καθώς και όλους τους συναδέλφους μου για τη στήριξη που μου έχουν ήδη προσφέρει»

Σημειώνεται πως νωρίτερα ο Κώστας Δόξας απάντησε στην καταγγελία της γυναίκας του, δηλώνοντας:

«Με έντονη αγανάκτηση, αλλά και θλίψη πληροφορήθηκα για δημοσιεύματα σχετικά με τους ισχυρισμούς της πρώην συζύγου μου εναντίον μου. Αγανάκτηση, γιατί η πραγματικότητα απουσιάζει παντελώς από τη συγκεκριμένη κατευθυνόμενη δημοσίευση, που έγινε συνειδητά, με μοναδικό σκοπό να με διασύρει, αλλά και να με πλήξει προσωπικά και επαγγελματικά, επιλέγοντας καίρια το χρονικό σημείο δημοσίευσης: αμέσως μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη πρώτη εμφάνισή μου σε τηλεοπτικό show και μάλιστα μετά από έναν δύσκολο χρόνο ανεργίας μου. Απουσιάζει, βέβαια και η αναφορά στις ήδη εκδοθείσες δικαστικές αποφάσεις που χαρακτηρίζουν την πρώην σύζυγό μου ως έχουσα «αλλοπρόσαλη, ανώριμη και ανασφαλή συμπεριφορά», καθώς και οι παράλογες οικονομικές απαιτήσεις που έχει εγείρει εναντίον μου, οι οποίες υποβόσκουν των ανωτέρω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM