Καταγγελία Καλογεράκου: «Μου είπε "θα μου κάτσεις" και μετά θα ανεβάσουμε το έργο»

Νέα καταγγελία καταγράφηκε από «Το Πρωινό» όπου και μίλησε το πρωί της Τρίτης (2/2) η ηθοποιός Φιλίτσα Καλογεράκου – Η ίδια περιέγραψε με αρκετές λεπτομέρειες ένα πολύ σοβαρό περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που δέχθηκε στο θέατρο από γνωστό σεναριογράφο 

Η ηθοποιός Φιλίτσα Καλογεράκου, μέσα από την εκπομπή το «Πρωινό» καταγγέλλει, με μπόλικες λεπτομέρειες, όσα βίωσε σε ένα ραντεβού που είχε με γνωστό σεναριογράφο.

Ο δικηγόρος της ηθοποιού μάλιστα, σημείωσε πως η ίδια πρόκειται να προχωρήσει σε αγωγή εις βάρος του σεναριογράφου.

«Αγαπητή κ. Καλογεράκου, θα μου κάτσεις, θα σου ξαναγράψω το έργο για να είναι δικό μου και μετά θα το ανεβάσω»

«Είχα τα δικαιώματα θεατρικού έργου και προσπαθούσα να βρω συνεργάτες για να το ανεβάσω. Γνωρίζω τον εν λόγω κύριο, σεναριογράφο, συγγραφέα, παραγωγό κινηματογράφου και τηλεόρασης. Έκανα ένα επαγγελματικό ραντεβού για να του δώσω το έργο να το διαβάσει. Όταν του το δίνω μου απαντάει: "Αγαπητή κ. Καλογεράκου, θα μου κάτσεις, θα σου ξαναγράψω το έργο για να είναι δικό μου και μετά θα το ανεβάσω". Και μου είπε ότι αν δεν, δεν. Σηκώθηκα κι έφυγα».

Όπως ανέφερε ο νομικός εκπρόσωπος της ηθοποιού, Δημήτρης Σούρλας, η ίδια πρόκειται να προχωρήσει σε μήνυση για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

7

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM