Ο Γιώργος Καπουτζίδης

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μέσα από τον αέρα της εκπομπής «Καλύτερα Δεν Γίνεται» μίλησε για τις καταιγιστικές αποκαλύψεις στον χώρο του θεάματος, και εξομολογήθηκε πως ναι μεν στάθηκε και στέκεται στο πλευρό της Αγγελικής Λάμπρη και της Μελίνας Κυριακοπούλου, ωστόσο, στο ενδιάμεσο δεν ήταν πάντα εκεί

Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα Δεν Γίνεται», βρέθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί, μεταξύ άλλων, στις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του θεάματος.

Όπως ήταν αναμενόμενο, μίλησε και για όσα ειπώθηκαν από τις πρώην συνεργάτιδες του Αγγελική Λάμπρη και Μελίνα Κυριακοπούλου, οι οποίες «έσπασαν» τη σιωπή τους και μίλησαν για όσα έχουν βιώσει.

«Πρέπει να θεσμοθετηθούν τα πράγματα και να φτιάξουμε κανόνες»

«Η Αγγελική Λάμπρη τότε που έγινε το γεγονός, νιώθω πως δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο, θα ακούσω τι ανέφερε η Μελίνα Κυριακοπούλου αργότερα. Πρέπει να ξέρει ένα παιδί πλέον που θα απευθυνθεί. Πρέπει είτε αγόρι είτε κορίτσι να νιώθει πάρα πολύ ασφαλής στις οντισιόν και να μην φοβάται. Πρέπει να θεσμοθετηθούν τα πράγματα και να φτιάξουμε κανόνες. Ίσως ο χώρος μας να είναι ο πρώτος που αποφασίζει να εξυγιανθεί», είπε ο ηθοποιός.

«Έχω ζητήσει συγγνώμη από τα κορίτσια γιατί αποφάσισα να το ξεχάσω»
Και συνέχισε λέγοντας: «Πρέπει πλέον να μην τα κουκουλώνουμε και ξεχνάμε. Το έχουμε κάνει όλοι μας, όπως κι εγώ. Στάθηκα και στέκομαι στην Αγγελική και στην Μελίνα αλλά στο ενδιάμεσο δεν ήμουν σε όλη την διαδρομή. Τον έχω συναντήσει κι εγώ αυτόν τον άνθρωπο, έχω σταθεί δίπλα του κι έχω υπάρξει ψεύτης κι υποκριτής διότι ενώ γνώρισα, έκανα ότι δεν γνωρίζω».
Και κατέληξε λέγοντας: «Έχω ζητήσει συγγνώμη από τα κορίτσια γιατί αποφάσισα να το ξεχάσω. Κι από αυτόν πρέπει να ζητήσω συγγνώμη γιατί στάθηκα σαν ψεύτης κι υποκριτής και τον κοιτούσα κι έκανα ότι δεν ξέρω».
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM