Μάρω Κοντού: «Έπεσα από τα σύννεφα για τον Γιώργο Κιμούλη»

Η Μάρω Κοντού εκφράσει την έκπληξη της για τις καταγγελίες εις βάρος του Γιώργου Κιμούλη – «Δεν είμαστε φίλοι, έχω συνεργαστεί μαζί του και πέρασα πολύ ωραία και απορώ τι έχει συμβεί με αυτές τις κοπέλες»

Η αγαπημένη σταρ του Ελληνικού Κινηματογράφου, Μάρω Κοντού, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Dot» όπου και σχολίασε τις καταγγελίες που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα, κυρίως στον καλλιτεχνικό χώρο. Μάλιστα, δήλωσε πως «έπεσε από τα σύννεφα» στο άκουσμα της καταγγελίας εις βάρος του ηθοποιού και σκηνοθέτη Γιώργου Κιμούλη.

«Δεν ξέρω πώς έγιναν αυτά και δεν μπορώ να το φανταστώ»

«Με στεναχώρησε πολύ όλο αυτό. Θα βγουν να πουν ψέματα οι άνθρωποι; Είναι από τη φαντασία τους; Εμένα δεν μου έχει τύχει και δεν γνώριζα. Έπεσα από τα σύννεφα ιδιαίτερα για τον Γιώργο Κιμούλη. Δεν είμαστε φίλοι, έχω συνεργαστεί μαζί του και πέρασα πολύ ωραία και απορώ τι έχει συμβεί με αυτές τις κοπέλες. Ήταν μια πολύ ωραία σεζόν, ήμασταν τέσσερις γυναίκες. Δεν ξέρω πώς έγιναν αυτά και δεν μπορώ να το φανταστώ» σημείωσε χαρακτηριστικά η αγαπημένη ηθοποιός.

«Ένας σκηνοθέτης χαστούκισε έναν νέο ηθοποιό»

Αμέσως μετά, η Μάρω Κοντού έκανε λόγο σε ένα περιστατικό όταν εκείνη ήταν θιασάρχης. Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Ένας σκηνοθέτης χαστούκισε έναν νέο ηθοποιό. Ο λόγος ήταν γιατί του είπε να κάνει δεξιά κι εκείνος ρώτησε δεξιά όπως μπαίνει ή όπως τον κοιτάει. Τον κάναμε πέρα τον σκηνοθέτη και μετά από ένα χρόνο του ζήτησε συγγνώμη και τον έβαλε σε δουλειά».

«Είναι είτε άρρωστοι είτε κομπλεξικοί»

Τέλος, η ηθοποιός επισήμανε πως ότι όλο αυτό είναι τραγικό. Δήλωσε χαρακτηριστικά: «Αυτοί οι άνθρωποι που τα κάνουν αυτά δεν είναι ικανοί να έχουν μια σχέση. Είναι είτε άρρωστοι είτε κομπλεξικοί».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM