Φωτεινή Τσακίρη: «Κάποια πράγματα ήταν κοινά μυστικά»

Η Φωτεινή Τσακίρη, παίρνοντας θέση σε όσα λέγονται τις τελευταίες μέρες αναφορικά με τις καταγγελίες εις βάρος διακεκριμένων ανθρώπων του καλλιτεχνικού χώρου, καταγγέλλει έμμεσα έναν ακόμη γνωστό ηθοποιό για εκφοβισμό

Η ηθοποιός Φωτεινή Τσακίρη έδωσε συνέντευξη στην Όλγα Λαφαζάνη και το «Happy Day», βάζοντας ουσιαστικά στο κάδρο ακόμη έναν πασίγνωστο ηθοποιό για εκφοβισμό.

Όπως αποκάλυψε η ίδια η ηθοποιός στη δημοσιογράφο, αναφέρεται σε ένα πρόσωπο το οποίο δεν έχει συνδεθεί, μέχρι στιγμής, με τέτοιου είδους περιστατικά.

«Δεν μου αρέσει καθόλου αυτή η διαπόμπευση που γίνεται»

«Δεν μου αρέσει καθόλου αυτή η διαπόμπευση που γίνεται. Βέβαια, κάποια πράγματα ήταν κοινά μυστικά. Αισθάνομαι πια ότι περνάμε σε μια άλλη εποχή, που οι σχέσεις οφείλουν να είναι διαφορετικές, και οι εργασιακές και οι ανθρώπινες. Με περισσότερο σεβασμό και λιγότερο φόβο», εξομολογήθηκε η γνωστή ηθοποιός.

«Αφεντικούλια κακά έχει τύχει να έχουμε όλοι μας»

Και συνέχισε λέγοντας: «Έχω φοβηθεί κι εγώ σε δουλειά μου, όχι για τη σωματική μου ακεραιότητα, αλλά έχω νιώσει αυτό που λένε "εργασιακό εκφοβισμό". Από άνδρα δέχτηκα. Αφεντικούλια κακά έχει τύχει να έχουμε όλοι μας».

«Επέλεγα τη μέθοδο της σιωπής»

Η ηθοποιός κατέληξε σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Εκεί, ο καθένας αντιδρά διαφορετικά. Επέλεγα τη μέθοδο της σιωπής. Θα ήμουν η τρελή που ξαφνικά επαναστάτησε. Δίπλα μου να συμβαίνουν τέτοιου είδους συμπεριφορές έχω δει βεβαίως, δηλαδή δεν ήταν προσωποποιημένα μόνο σε εμένα. Ήταν καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM