Η Κοραλία Καράντη

Η γοητευτική ηθοποιός Κοραλία Καράντη προχώρησε σε μια συζήτηση γεμάτη αφηγήσεις ιστοριών από το χθες και το σήμερα

Η Κοραλία Καράντη και η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής «Πλάνα με ουρά», Τασούλα Επτακοίλη, βρήκαν το δικό τους «Σημείο συνάντησης» και μίλησαν για όλα.

Η επιτυχημένη ηθοποιός αρχικά αποκάλυψε το πώς την επηρεάζει ο χρόνος που περνά, το πόσο εξοικειωμένη είναι με αυτό, τη σχέση της με τους άντρες αλλά και τι πιστεύει πως χρειάζεται για να λειτουργήσει μια σχέση.

Η ηθοποιός Κοραλία Καράντη

«Μου αρέσει το σπίτι και μένω μέσα και διαβάζω και βλέπω τηλεόραση»

Η ταλαντούχα ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μάλιστα εξομολογήθηκε και το πώς περνούσαν οι μέρες με την ασθένεια της μητέρας της, η οποία έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι ένας άνθρωπος που δεν σκορπίζομαι πολύ, έτσι κι αλλιώς. Μου αρέσει το σπίτι και μένω μέσα και διαβάζω και βλέπω τηλεόραση. Είχα πάρα πολλά πράγματα να σκεφτώ στη συγκεκριμένη φάση της ζωής μου, να κάνω απολογισμούς. Έχασα πρόσφατα και τη μητέρα μου, η ασθένειά της με απορρόφησε πολύ από το πρώτο κομμάτι της καραντίνας, γιατί κυρίως είχα την αγωνία να τη συναντώ και να της συμπαραστέκομαι, γιατί δεν ήμασταν στο ίδιο σπίτι. Μετά μετακόμισα, οπότε αναλώθηκα σε τέτοια πράγματα».

Και συνέχισε λέγοντας: «Είμαι σε ηλικία των απολογισμών. Όταν είσαι στην ηλικία τη δική μου, με 40 χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά, σε μια ηλικία που οι γυναίκες μπαίνουν λίγο στην άκρη στο ερωτικό κομμάτι… Είναι σαν να αποσύρονται».

Κοραλία Καράντη

Το «βαρίδι» της ομορφιάς

Ομολογουμένως, η Κοραλία Καράντη είναι μια από τις πιο γοητευτικές ηθοποιούς της γενιάς της, ωστόσο, όπως αποκάλυψε η ίδια, «η ομορφιά της έγινε βαρίδι».

Ειδικότερα, η ηθοποιός δήλωσε: «Υπάρχει προκατάληψη, πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι μόνο όμορφος. Να αποδείξεις ότι έχεις μυαλό και ικανότητες. Ένας άσχημος άνθρωπος πείθει ότι κάτι τρέχει μαζί του. Όταν είσαι όμορφος, κάνει τους άλλους καχύποπτους, ότι μπορεί μέσα να είναι ακατοίκητο. Εγώ έφτασα στο άλλο άκρο, να μη με νοιάζει. Να πάρω κάποια κιλά, όπως και πήρα. Έπαιζα με αυτά, δεν είχα πρόβλημα. Μέσα μου θεωρούσα ότι είναι ένας τρόπος να πας κόντρα στην εποχή του φαίνεσθαι».

Τι την «τραβάει» σε έναν άνδρα;

Η καλή προαίρεση, όπως είπε, είναι το χαρακτηριστικό που την «τραβάει». «Δεν το καταλαβαίνεις, αλλά το διαισθάνεσαι. Και η ευγένεια επίσης. Δεν μπορώ τους κακούς ανθρώπους, δεν το αντέχω πια», συμπλήρωσε η ίδια.

Επτακοίλη: «Εμπιστεύομαι το ένστικτό μου και σπάνια πέφτω έξω»

Αμέσως μετά, η δημοσιογράφος Τασούλα Επτακοίλη αναφέρθηκε στο ταλέντο της στις αφηγήσεις ιστοριών, στα παιδικά της χρόνια στη Σάμο, στον ρόλο που μπορεί να διεκδικήσει μια γυναίκα στον απαιτητικό χώρο της δημοσιογραφίας, στο αγαπημένο της ρεπορτάζ, στους τοξικούς ανθρώπους και πώς τους αντιμετωπίζει στη ζωή της και φυσικά μοιράστηκε τα όνειρά της για το μέλλον.

Η δημοσιογράφος Τασούλα Επτακοίλη

«Με τα χρόνια προσπαθώ να μένω μακριά από αυτούς τους ανθρώπους. Φτάνει να καταλάβω ότι είναι τοξικοί, γιατί κάποιοι καμουφλάρονται καλά. Εμένα σε έναν άνθρωπο με τραβάει η αλήθεια του. Εμπιστεύομαι το ένστικτό μου και σπάνια πέφτω έξω», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Δείτε παρακάτω:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM