Δημήτρης Κουρούμπαλης: «Δεν έχω πάρει ποτέ δάνειο – Ζω χωρίς σπατάλες»

Ο Δημήτρης Κουρούμπαλης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» για τον ρόλο του στη σειρά «10 λεπτά κήρυγμα», τη διαχείριση που έκανε με τα οικονομικά του αλλά και για την τρίχρονη κόρη του, που τη γνώρισε καλύτερα μέσα στην καραντίνα 

Ο τηλεοπτικός Λεωνίδας –και, κατά κόσμον, ο «παντοτινός έφηβος» Δημήτρης Κουρούμπαλης– μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» για τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του Mega, τη διαχείριση των οικονομικών του, ειδικά τις «χρυσές» εποχές της τηλεόρασης, αλλά και την τρίχρονη κόρη του.

«Γενιές και γενιές μεγαλώνουν ακόμα με αυτό»

Αρχικά, ο ηθοποιός είπε για τη συμμετοχή του στη σειρά «10 λεπτά κήρυγμα», η οποία τον καθιέρωσε ως έναν από τους πιο αγαπημένους και ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του: «Είμαι περήφανος γι’ αυτή τη σειρά. Δεν νιώθω κάτι να με κυνηγάει. Γενιές και γενιές μεγαλώνουν ακόμα με αυτό. Και τα ανίψια μου το βλέπουν. Είναι μια σειρά που έχει αντέξει μέσα στον χρόνο. Ξεκίνησε να προβάλλεται το 2000».

«Έκανα γενικά καλή διαχείριση των χρημάτων μου. Δεν ήμουν πολυέξοδος»

Στη συνέχεια, μιλώντας για τα χρήματα που πήρε από την τηλεόραση δήλωσε: «Πρόλαβα τη δεκαετία του 2000, που ήταν "golden era". Έκανα γενικά καλή διαχείριση των χρημάτων μου. Δεν ήμουν πολυέξοδος. Φρόντισα να ζω με άνεση χωρίς σπατάλες, γι' αυτό και δεν πήρα ποτέ δάνειο».

«Είναι πολύ κουραστικό που κυνηγάμε συνέχεια την τρίχρονη κόρη μας»

Ο Δημήτρης Κουρούμπαλης αναφερόμενος στην κόρη του είπε χαρακτηριστικά: «Για εμάς είναι ευτυχής συγκυρία το ότι είμαστε μαζί της και τη χορταίνουμε. Εκείνη ξεκίνησε να πηγαίνει στον παιδικό σταθμό και πάνω που της άρεσε και γούσταρε, της το κόψαμε. Είναι πολύ κουραστικό που κυνηγάμε συνέχεια την τρίχρονη κόρη μας. Και ειδικά εμάς είναι αεικίνητη, αλλά είναι τόσο χαριτωμένο πλάσμα, που τη σκέφτομαι και χαμογελάω».

«Είμαστε καλυμμένοι ως τώρα»

Σχετικά με το ενδεχόμενο δεύτερου παιδιού ο ηθοποιός είπε: «Είμαστε καλυμμένοι ως τώρα». Τέλος, αποκάλυψε πως πολλές φορές έχει πιάσει τον εαυτό του να λέει στη μικρή πράγματα που του έλεγαν οι γονείς του.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM