Θανάσης Πατριαρχέας: «Είμαι ευλογημένος που έχω αυτή τη γυναίκα»

Ο Θανάσης Πατριαρχέας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Pop» - Έκανε ειδική αναφορά στη γυναίκα του και μίλησε για την απόφαση του να γίνει ηθοποιός

Ο γνωστός ηθοποιός, Θανάσης Πατριαρχέας, που πρωταγωνιστεί στην σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερα μας χρόνια» δήλωσε ευλογημένος για την γυναίκα του, αλλά και για την κορούλα του.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε:

«Ο ρόλος μου είναι περίεργος, αλλά θα πάνε όλα καλά στα “Καλύτερά μας χρόνια”. Μπήκα στο θέατρο όταν σπούδαζα στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Σπούδασα, έκανα μεταπτυχιακό και μιλάω τρεις ξένες γλώσσες. Ήταν σοκ για τους γονείς μου που ξαφνικά έγινα ηθοποιός. Όταν ο μπαμπάς μου με είδε σε παραστάσεις κατάλαβε ότι εκεί είναι το μέλλον μου. Μετά έγινα το καμάρι του. Έπαιζα σε παραστάσεις που ζήτημα να πληρωνόμασταν 5 ευρώ το Σαββατοκύριακο»

Η αναφορά στην οικογένειά του

«Έτυχε να αποκτήσουμε παιδί. Όταν το μάθαμε δεν υπήρχε τίποτα άλλο από εκεί και πέρα στο μυαλό μας. Είμαι ευλογημένος που έχω αυτή τη γυναίκα και βγάλαμε αυτό το παιδί. Μέσα σε όλα τα άσχημα της καραντίνας ήταν ευλογία που είχα χρόνο να γνωρίσω πραγματικά την κόρη μου. Αν αντέχει η γυναίκα μου και αντέχουμε και οικονομικά, θέλω πολλά παιδιά ακόμα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πληροφορίες για τη ζωή του ηθοποιού:
  • Γεννήθηκε το 1986 στην Καλαμάτα όπου και μεγάλωσε. Σε ηλικία 18 ετών ξεκίνησε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου αποφοιτώντας κάποια χρόνια μετά. Κατόπιν έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.
  • Το 2010, σε ηλικία 23 ετών αποφάσισε να γίνει ηθοποιός. Έτσι πέρασε στη Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν από όπου αποφοίτησε το 2013.
  • Έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο θέατρο στην παράσταση «Περί Ζώων» της Ελφρίντε Γέλινεκ στο Θέατρο Τέχνης. Επίσης, ήταν μέλος της θεατρικής ομάδας LEGΩ, που κέρδισε την πρώτη θέση στο Scratchnight του Bob Theatre Festival το 2013.
  • Το τηλεοπτικό του ντεμπούτο έγινε στη δραματική σειρά «Δικαίωση» τη σεζόν 2014-2015 όπου υποδύθηκε ένα δημοσιογράφο, κάνοντας έκτακτες εμφανίσεις στη σειρά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ