Χριστίνα Μπόμπα: Επέστρεψε σπίτι – Η κατάσταση της υγείας της

Η μέλλουσα μαμά Χριστίνα Μπόμπα μετά από την παραμονή της στο νοσοκομείο τις τελευταίες μέρες πήρε εξιτήριο και πλέον, βρίσκεται στο σπίτι της – Όσα αποκάλυψε για την κατάσταση της υγείας της η εκπομπή «Happy Day»

Μετά από την παραμονή της στο νοσοκομείο –για περίπου μια εβδομάδα– και τις δύσκολες μέρες που πέρασε, η εγκυμονούσα Χριστίνα Μπόμπα-Τανιμανίδη επέστρεψε σπίτι της, έχοντας στο πλευρό της τον αγαπημένο της σύζυγο, Σάκη.

Η εκπομπή «Happy Day», και ειδικότερα η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε πως τόσο η Χριστίνα Μπόμπα, όσο και τα δίδυμα είναι πολύ καλά στην υγεία τους.

Πήγαν όλα καλά και τώρα επέστρεψαν στο σπίτι

Πιο συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος της εκπομπής μίλησε με τον Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος την διαβεβαίωσε πως η Χριστίνα Μπόμπα είναι καλά στην υγεία της.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου είπε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Happy Day»: «Μίλησα με τον Σάκη Τανιμανίδη την Παρασκευή και είναι όλα καλά. Ο Σάκης Τανιμανίδης ήταν όλη την εβδομάδα στο πλευρό της και κοιμήθηκε στον καναπέ δίπλα της. Ευτυχώς που έγινε και όλο αυτό με την κακοκαιρία. Με την έννοια ότι δεν μπορούσε να πάει και πουθενά. Ήταν και σε καλά χέρια, στο νοσοκομείο. Έμεινε μια εβδομάδα εκεί και ήταν όλα κάτω από ιατρική παρακολούθηση. Ευτυχώς, πήγαν όλα καλά. Η Χριστίνα είναι πολύ καλά στην υγεία της. Γύρισαν σπίτι, μαζί με τα δίδυμα και όλα καλά».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί: Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα

Μάλιστα, η ίδια η Χριστίνα Μπόμπα θέλησε να μοιραστεί την επιστροφή της στο σπίτι με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η ίδια ανέβασε μια φωτογραφία της, την οποία συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «Είμαστε πίσω σπιτάκι μας... και όλα είναι καλά! ♥️ #thankyouallforyourlove ?».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM