Τανιμανίδης: «Δυσκολευτήκαμε αρκετά να κάνουμε παιδιά»

Ο Σάκης Τανιμανίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και αποκάλυψε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με την Χριστίνα Μπόμπα για να κάνουν παιδιά.

Ο γνωστός παρουσιαστής, Σάκης Τανιμανίδης, αποκάλυψε πως δεν ήταν εύκολο για εκείνον και τη Χριστίνα Μπόμπα να αποκτήσουν παιδιά και ταλαιπωρήθηκαν.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε: «Είμαστε στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης αλλά ακόμα δεν έχουμε μάθει το φύλο των μωρών. Δυσκολευτήκαμε αρκετά να κάνουμε παιδιά. Σε αριθμό δεν θυμάμαι πόσες ήταν οι προσπάθειες. Όταν παντρευτήκαμε είπαμε να κάνουμε κι ένα παιδάκι. Δεν ήρθε τόσο εύκολα. Πέρασε καιρός και επειδή ήμασταν μαζί σε αυτή τη διαδικασία ξέρω ότι για όλα τα ζευγάρια που δεν τους έρχεται τόσο εύκολα είναι λίγο δύσκολο, αλλά ήρθε και μετά τα ξεχνάς όλα.

Δεν ζήσαμε κάποιο δράμα, κάποιο κοσμοϊστορικό γεγονός, δυσκολευτήκαμε να κάνουμε παιδί όπως όλος ο κόσμος. Τώρα είμαστε μια χαρά»

Κεφάλαιο «Survivor»

Ο Σάκης Τανιμανίδης δήλωσε πως δεν παρακολουθεί το «Survivor», γιατί του λείπει, ενώ για την απόφαση να μείνει στην Ελλάδα δήλωσε συγκεκριμένα: «Δεν ήταν εύκολη η απόφαση. Μετά από κάποιες μέρες που σκεφτόμουν πάρα πολύ και είπα: 20 χρόνια μετά θα θυμάμαι την τέταρτη φορά που πήγα να κάνω το Survivor ή τη γέννηση των δύο μου παιδιών; Εκείνη τη στιγμή, χωρίς καν να κλείσω τα μάτια μου, είπα θα μείνω στην Ελλάδα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM