Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Ποιο τραγούδι έχει γράψει;

o vasilis charalampopoulos kratai mikrophono

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είναι γνωστός στο ευρύ κοινό από την ενασχόληση του με την υποκριτική, τόσο στο θέατρο και την τηλεόραση όσο και στον κινηματογράφο. Ωστόσο, ο ίδιος φαίνεται πως έχει γράψει και τραγούδι.

Ο γνωστός ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έχει γράψει ένα και μοναδικό τραγούδι για τον σπουδαίο τραγουδιστή Χρήστο Θηβαίο. Το τραγούδι έχει γίνει αρκετά γνωστό για τον συναισθηματισμό του και έχει τίτλο «Ας χαθείς».

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος που τον έχουμε αγαπήσει μέσα από επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές, όπως το «Είσαι το ταίρι μου» και τα «Εγκλήματα», έχει αποκαλύψει το σκηνικό πίσω από το εν λόγω τραγούδι.

Ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξη του είχε δηλώσει πως έγραψε το τραγούδι σε ηλικία 24 ετών, όταν ήταν φαντάρος, σε φάση που είχε χωρίσει από την πρώτη του σοβαρή σχέση χρόνων.

«Με τον Χρήστο (σ.σ Θηβαίο) δεν είχαμε γνωριστεί αλλά συναντιόμασταν τυχαία στο πεζοδρόμιο στην Ιπποκράτους όταν εγώ πήγαινα για πρόβες και εκείνος πήγαινε σπίτι του, έμενε στα Εξάρχεια. Κάποια στιγμή γνωριστήκαμε, αγαπηθήκαμε και του είχα δώσει κάτι στίχους που είχα γράψει. Το 2000 τους είχα δώσει και μετά από 9 χρόνια, ενώ εμείς είχαμε ψιλοχαθεί με τις δουλειές, βλέπω ένα κλιπάκι στο youtube με τίτλο “Ας χαθείς”.

Το βάζω, το ακούω και με πιάνει μια συγκίνηση γιατί συνειδητοποιώ ότι είναι οι δικοί μου στίχοι. Δεν τον πήρα τηλέφωνο όμως. Το άφησα έτσι δύο με τρεις μήνες. Ο Χρήστος είχε γράψει στους στίχους “άδηλος” και εν τω μεταξύ είχε πάρει τηλέφωνο όλους τους στιχουργούς και έψαχνε να δει ποιος είχε γράψει τους στίχους, αλλά δεν τα κατάφερε. Στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης τελικά, τον πήρα τηλέφωνο -δεν θυμάμαι με ποια αφορμή- και του το είπα. Τον αγαπώ και τον ευχαριστώ πολύ για το δώρο αυτό που μου έκανε», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM