Ζευγάρια της ελληνικής showbiz που παντρεύτηκαν στο εξωτερικό

Τις περισσότερες φορές που τα ζευγάρια της ελληνικής showbiz αποφασίζουν να παντρευτούν προκαλείται σάλος, πόσο μάλλον όταν ο γάμος γίνεται στο εξωτερικό.

Το μυστήριο του γάμου στο εξωτερικό για τα ζευγάρια της ελληνικής showbiz δεν είναι ένα σύνηθες φαινόμενο, καθώς η απόσταση είναι το κύριο πρόβλημα για τους καλεσμένους, εκτός από το κόστος.

Ποια ζευγάρια τόλμησαν να δεθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε χώρα του εξωτερικού;

Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς

Τόσο η Βίκυ Καγιά όσο και ο Ηλίας Κρασσάς είχαν ήδη ένα γάμο στο ενεργητικό τους. Το αγαπημένο ζευγάρι παντρεύτηκε μυστικά στο Παρίσι στις 18 Ιουλίου 2014. Πλέον εκτός από τα 6 χρόνια έγγαμου βίου, έχουν αποκτήσει και δύο παιδάκια, τη Μπιάνκα και τον Κάρολο.

Αποστόλης Τότσικας - Ρούλα Ρέβη

Ο ηθοποιός και η γνωστή φωτογράφος παντρεύτηκαν κρυφά στο Λος Άντζελες το μακρινό 2014 με κουμπάρο τον κομμωτή Δημήτρη Γιαννέτο. Τότε οι δύο νεόνυμφοι ήταν ντυμένοι στα λευκά και πόζαραν όλο χαρά στο φωτογραφικό φακό.

gamos-totsika-revi

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος - Λίνα Πρίντζου

Ο γνωστός ηθοποιός παντρεύτηκε την αγαπημένη του το 2015 στη Βενετία. Ο ίδιος έχει δηλώσει πως ο γάμος του  ήταν ένα τετραήμερο ταξίδι στη Βενετία. Είχε καλεσμένους μόνο 25 άτομα και έγινε σε ελληνική ορθόδοξη εκκλησία.

gamos-printzou-charalampopoulou

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος τα κανόνιζε όλα ένα χρόνο πριν για να είναι όπως πρέπει. Χαριτολογώντας έχει αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η γυναίκα μου είναι βαριά Ηπειρώτισσα. Ήταν δική μου ιδέα ο γάμος στη Βενετία προκειμένου να γλιτώσω το ηπειρώτικο γλέντι που ήθελε η γυναίκα μου»

Εύα Αντωνοπούλου - Παναγιώτης Αρκουμανέας

Η δημοσιογράφος και ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στη Νέα Υόρκη το καλοκαίρι του 2013, έπειτα από επαγγελματικό ταξίδι.

gamos-arkoumanea-antonopoulou

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM