Big Brother: Στα «μαχαίρια» Σοφία και Ραμόνα-Οι φωνές και οι κατηγορίες (Vid)

Το Big Brother δεν σταματά να μας απασχολεί, και μάλιστα όχι μόνο με τις δοκιμασίες και τις αποχωρήσεις αλλά με τις κόντρες των παιχτών εντός του σπιτιού, όπως αυτής της Σοφίας και της Ραμόνας που είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του «Μεγάλου Αδερφού».

Πριν καλά καλά ξεκινήσει το χθεσινό επεισόδιο του reality του ΣΚΑΙ, ξεκίνησαν οι καβγάδες με την Σοφία Δανέζη και την Ραμόνα Μοροσάνου να «βρίσκονται» στα «μαχαίρια» με φωνές και κατηγορίες.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί, η Σοφία κάθεται στο κρεβάτι της και λέει στους συγκάτοικους της: «Τις γνώμες τις κρατάμε για τον εαυτό μας. Υπάρχουν γνώμες και γνώμες…. Δεν θα γυρίσω και να πω ότι ο Παναγιώτης είναι ο πιο διπρόσωπος άνθρωπος που έχω γνωρίσει…».

Και τότε «εισβάλλει» στο δωμάτιο η Ραμόνα και της λέει με ύφος: «Σοφία έλεγες κάτι για εμένα;».

Η Σοφία της είπε «ναι» και τότε ξεκίνησε ο τσακωμός στο σπίτι του Big Brother. Η Ραίσα από τη δική της πλευρά, δεν δίστασε να «αδειάσει» την Ραμόνα.

«Ζηλεύεις κορίτσι μου; Εγώ δεν αλλάζω παρέες, εγώ μία είχα αυτή που ήτανε. Εσύ προσπάθησες με τον Γρηγόρη αλλά αυτή η ξεφτίλα που πήγες να κάνεις δεν σου βγήκε. Από την 5η-6η μέρα που έχουμε μπει ασχολείσαι μαζί μου. Να κρατάς κάποια πράγματα για τον εαυτό σου γιατί δεν με ξέρεις. Εγώ μεγάλωσα με οικογένεια, με αρχές. Απαξιώ να σε ακούσω. Λες ψέματα, είσαι μια ψεύτρα. Είσαι μια γυναίκα που ζηλεύει. Είσαι μια κοπέλα κομπλεξικιά. Κρίμα, γιατί είσαι πολύ όμορφη. Δεν περίμενα αυτή τη συμπεριφορά από εσένα. Λυπάμαι πάρα πολύ γιατί θα βγεις έξω και θα δεις τη συμπεριφορά σου και τι έχεις κάνει και θα καταλάβεις πόσο λάθος είσαι. Όταν θα βγεις όμως, ό,τι σου αντιστοιχεί αυτό θα πάρεις».

Δείτε παρακάτω:ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM